SELEKTOR KRIVOKAPIĆ SAOPŠTIO SPISAK ZA PORTUGAL! Tandem ljubimaca navijača Zvezde vodi ka EP!

Autor:

Sport

14.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orliće" čekaju izazovi u kvalifikacijama za šampionat Starog kontinenta.

SELEKTOR KRIVOKAPIĆ SAOPŠTIO SPISAK ZA PORTUGAL! Tandem ljubimaca navijača Zvezde vodi ka EP!

Foto: fss.rs

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Krivokapić saopštio je imena 21 fudbalera za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Portugalu od 20. do 26. marta.

Na spisku se nalaze: golmani - Luka Lijeskić (Gent), Luka Veličković (Benfika) i Andrej Borak (Vojvodina);

Odbrambeni igrači: Aleksej Vukičević (Crvena zvezda), Vojin Serafimović (Čukarički), Ivan Vasiljević (Atletiko Madrid), Milan Majstorović (Dinamo Moskva), Stefan Bukinac (Vojvodina), Jan Karlo Simić (Milan), Đuro Đulio Đekić (Gorica) i Veljko Mirosavić (Čukarički).

 

 

Vezni red čine: Aleksandar Stanković (Inter), Jovan Šljivić i Andrej Petrović (Crvena zvezda), Marko Mladenović (Ajntraht), Bogdan Mirčetić i Mihajlo Petrović (Partizan), Milan Aleksić (Radnički 1923).

Za mesto u napadu konkurisaće: Jovan Mijatović (Njujork siti), Miloš Luković (Strazbur) i Uroš Sremčević (Crvena zvezda).

Treba reći da je Jan-Karlo Simić bio na širem spisku A tima, ali ga je selektor "orlova" Dragan Stojković ipak otpisao, prilikom skraćivanja liste fudbalera za prijateljske mečeve protiv Rusije 21. marta i sa Kiprom u Limasolu četiri dana kasnije.

Nedostatak nekih standardnih igrača kao što su Kosta Nedeljković i Jovan Milošević, zbog povreda, predstavlja veliki hendikep za selektora Krivokapića.

Ono što posebno privlači pažnju je činjenica da će se za mesto startera u špicu boriti bivši i sadašnji prvotimci Crvene zvezde, Jovan Mijatović i Uroš Sremčević, koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading