ZAŠTO JE PIKSI IZOSTAVIO SIMIĆA?! Stiglo je obrazloženje! Štoper Milana ima bitnije obaveze!

Autor: D. Ostojić

Sport

13.03.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jan Karlo Simić pomaže vršnjacima.

ZAŠTO JE PIKSI IZOSTAVIO SIMIĆA?! Stiglo je obrazloženje! Štoper Milana ima bitnije obaveze!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković odlučio je da ne uvrstiti defanzivca Milana Jan Karla Simića (18) na spisak igrača za utakmice protiv Rusije i Kipra 21. i 25 marta, koje su inače prijateljskog karaktera.

Sada je poznat i razlog zbog kojeg defanzivac "rosonera" propušta ovo okupljanje prvog tima. Naime, Srbin rođen u Nemačkoj se našao na spisku reprezentacije Srbije koju čine igrači do 19 godina i koje sa klupe predvodi Radovan Krivokapić. Omladinski reprezentativci Srbije će probati da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u tom uzrastu, a Jan Karlo Simić je odlučio da se stavi na raspolaganje Krivokapiću kako bi pomogao svojim vršnjacima.

Fudbaleri Srbije su u grupi sa selekcijama Danske, Portugala i Grčke. Oni će imati težak zadatak da izbore za plasman na završni turniru, pošto će samo pobednik turnira otići na EVRO koji se održava od 20. do 26. marta.

Simiću su roditelji iz Višegrada u Republici Srpskoj i on poseduje nemački i srprski pasoš. U Nemačkoj je prošao omladinske selekcije Štutgarta, do u Milan je stigao leta 2022. godine za milion evra. Dosad je za seniorski tim slavnog kluba odigrao četiri meča i, zanimljivo, upisao tri pobede, remi, pa čak i debitanski gol protiv Monce. Još uvek nije upisao minute za A selekciju reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading