"ORLIĆI" NISU USPELI! Danska slavila u TRILER finišu!

Autor:

Sport

20.03.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Danske rezultatom 1:3, u prvoj utakmici druge faze kvalifikacija za EVRO.

"ORLIĆI" NISU USPELI! Danska slavila u TRILER finišu!

Foto: fss.rs

Izabranici selektora Radovana Krivokapića su izgubili od Skandinavaca i na taj način znatno umanjili šanse za plasman na završni turnir.

Utakmica je u početku bila uravnotežena. Bilo je prilika na obe strane, ali je Danska prva iskoristila priliku, u 20. minutu je Andreasen odlično šutirao i doveo našeg rivala u prednost. Srbija nije posustala, međutim, do poluvremena nije uspela da stgne do izjednačenja.

"Orlići" su odlični ušli u drugo poluvreme. Već posle četiri minuta igre je Đekić izjednačio posle sjajnog centaršuta Lukovića, a od tada je Srbija zaigrala znatno bolje, iako su Danci mogli do novog vođstva preko Hergsberga i Dagima, ali je Lijeskić dobro branio.

Republika

Foto: fss.rs

omladinci Srbije sa stručnim štabom

Utakmica je ulazila u završnicu, a Danska je u 84. minutu došla do nove prednosti, ponovo je strelac bio Andreasen. Bio je to šok za omladince Srbije, a samo dva minuta kasnije je Švartau postigao novi pogodak i rešio pitanje pobednika.

Naredni meč omladinska reprezentacija će igrati 23. marta od 21 čas protiv Portugala, dok će treće kolo odigrati tri dana kasnije sa Grčkom. Plasman na Evropsko prvenstvo će obezbediti samo prvoplasirana selekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading