TRAGEDIJA NEVIĐENIH RAZMERA! Mladi fudbaler PREMINUO na putu do BOLNICE!

Autor:

Sport

23.03.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav svet u suzama.

TRAGEDIJA NEVIĐENIH RAZMERA! Mladi fudbaler PREMINUO na putu do BOLNICE!

Foto: printscreen

Fudbalska zajednica bila je šokirana naglom i tragičnom smrću mladog kolumbijskog fudbalera Guillermo Denisa Beltrana, koji je preminuo u 24. godini tokom treninga sa svojim klubom Real Santa Kruz. Klub je saopštio da je Beltran doživeo respiratorni zastoj, i uprkos brzim naporima njegovih saigrača i klupskih lekara da ga reanimiraju, nažalost nije preživeo.

 

 

Guillermo Denis Beltran, obećavajući talenat iz Kolumbije, tragično je izgubio život na fudbalskom terenu. Njegovi saigrači su opisali kako mu je odjednom postalo loše i srušio se tokom treninga, što je izazvalo brzu reakciju medicinskog osoblja kluba. Uprkos njihovim naporima, Beltran nije odgovorio na pokušaje reanimacije i preminuo je pre nego što je stigao do bolnice.

Vest o Beltranovom preuranjenom odlasku odjeknula je ne samo u fudbalskoj zajednici, već i širom Kolumbije. Predsednik Kolumbijskog fudbalskog saveza, Fernando Kosta, izrazio je saučešće porodici Beltrana i obećao podršku kako klubu tako i voljenima igrača u ovom teškom trenutku. Beltran se pridružio Santa Kruzu iz paragvajskog kluba Rubio Nua prethodne godine i ostavio je značajan uticaj, nastupajući na 21 utakmici i postigavši jedan gol.

Nagli gubitak Guillermo Denisa Beltrana poslao je talase šoka kroz fudbalski svet, služeći kao dirljiv podsetnik na krhkost života i nepredvidivu prirodu tragedije. Dok se fudbalska zajednica oprašta od mladog talenta, sećanja na Beltranove doprinose sportu će trajati kao dokaz njegove strasti i posvećenosti igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading