DRAMATIČNO! Fudbaleru STALO SRCE! Prekinuta utakmica!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub neprestano prati situaciju i obavestićemo javnost o svemu, stoji u saopštenju.

DRAMATIČNO! Fudbaleru STALO SRCE! Prekinuta utakmica!

Foto: Tanjug/AP

Na nedavno odigranoj utakmici između Futurea i Al Itihada u egipatskom prvenstvu, dogodila se dramatična situacija kada je fudbaler domaćeg tima, Ahmed Refat, doživeo srčani udar. Incident se desio u 89. minutu meča, nakon čega je medicinsko osoblje brzo reagovalo i iznelo ga sa terena. Utakmica nije nastavljena.

Prema saopštenju kluba, srce Ahmeda Refata je stalo na sat vremena, što je izazvalo ozbiljnu životnu ugroženost. Nakon višestrukih pokušaja reanimacije, brzina otkucaja srca postepeno se poboljšavala, a njegovo stanje i dalje ostaje nestabilno. Ovim dramatičnim događajem klub je potvrdio da neprestano prati situaciju i da će javnost biti obaveštena o svim novostima.

- Srce Ahmeda Refata stalo je na više od sat vremena. Klub neprestano prati situaciju i obavestićemo javnost o svemu - stoji u saopštenju Futurea.

 

 


Važno je istaći da je utakmica prekinuta nakon ovog dramatičnog događaja, a svi prisutni su odmah pritekli u pomoć Ahmedu Refatu. Ovaj incident je potresao fudbalsku javnost i istakao važnost brze i efikasne medicinske intervencije u sportskim događajima.

Nakon što je vest o srčanom udaru fudbalera Ahmeda Refata obišla svet, mnogi su izrazili svoju podršku i nadu u potpuni oporavak. Svi se nadaju da će Ahmed Refat uspeti da se izbori sa ovom teškom situacijom i da će uskoro biti ponovo na nogama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading