EVO ŠTA U KOREJI PREDSTAVLJA HVANGOVO "KLANJANJE" SEVERU: Zvezdaši će biti JOŠ VIŠE oduševljeni!

Autor:

Sport

18.03.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je draži navijačima.

EVO ŠTA U KOREJI PREDSTAVLJA HVANGOVO "KLANJANJE" SEVERU: Zvezdaši će biti JOŠ VIŠE oduševljeni!

Foto: Instagram/inbeom_hwang6

Spektakularna pobeda Crvene zvezde nad Radničkim iz Kragujevca

Fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili impresivnu pobedu nad ekipom Radničkog iz Kragujevca rezultatom 5:0 u 26. kolu Superlige Srbije. Međutim, ono što je privuklo posebnu pažnju tokom meča bio je prelep gest In Beom Hvanga, člana idealnog tima prvenstva Azije, koji je postigao četvrti pogodak na susretu, a zatim asistirao za peti.

Neobičan gest zahvalnosti na kraju meča

Nakon završetka meča, Hvang je iznenadio sve prisutne neobičnim potezom zahvalnosti. Prišao je do severne tribine i bukvalno se poklonio najvatrenijim pristalicama kluba, izvodeći tradicionalni korejski pozdrav u znak zahvalnosti. Ova neuobičajena praksa za ovaj deo sveta, ali ne i za Aziju, izazvala je oduševljenje među navijačima, koji su bili dirnuti gestom hvale vredne poštovanja prema njima.


Poruka na Instagramu oduševila navijače

Dodatno oduševljenje među navijačima izazvala je i poruka koju je Hvang objavio na Instagramu nakon meča. U njoj je istakao zahvalnost navijačima što su verovali u ekipu i strpljivo dočekali svojih "pet minuta".

 

 

Samo sam hteo da se zahvalim navijačima što su verovali u nas i čekali da budemo na vrhu lige kojoj treba da pripadamo. Nastavljamo do kraja da zajedno napravimo lepe uspomene, napisao je Hvang koji uspešno opravdava epitet najplaćenijeg igrača u istoriji kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading