REPREZENTATIVCI SRBIJE STIGLI NA OKUPLJANJE U MANEKENSKOM IZDANJU: Ko se najlepše "utegnuo"? (FOTO)

Autor:

Sport

18.03.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se duel u Moskvi.

REPREZENTATIVCI SRBIJE STIGLI NA OKUPLJANJE U MANEKENSKOM IZDANJU: Ko se najlepše "utegnuo"? (FOTO)

Foto: Instagram/fudbalskisavezsrbije

Lazar Samardžić

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće Rusiji 21. marta (18.00) kako bi dve selekcije odmerile koplja u prijateljskom susretu. Naša ekipa se sprema za Evropski šampionat u Nemačkoj, dok istočne protivnike iščekuje prvi susret sa UEFA reprezentacijom još od uvođenja sankcija.

Atmosfera pred duel se podgreva, a "orlovi" su se danas i zvanično okupili u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije.

 

 

Svi su bili u poprilično manekenskim i elegantnim izdanjima, a nadamo se da će na terenu pokazati žustrost i ono što je potrebno za uspeh.

Podsetimo, ovako je Piksi pričao u najavi prijateljskih duela o igračkom kadru.

- Kao što znate u ovom prozoru imamo dve jako važne utakmice i radujemo se tome. Bolje nego da smo u nekom baražu pa da moramo sada da lupamo glavu. Važne nam ove utakmice na planu samopouzdanja i igre koju želimo da pokažemo, možda i sistema.  Izbor igrača je takav kakav je. Gudelj je maltene juče počeo da igra. Mali Nedeljković je trebalo da bude tu, ali koliko znam niti igra niti trenira niti znam gde igra. Ilić se povređen, Đuričić, Veljković je počeo da igra posle dva meseca. Grujić ima malu minutažu, Radonjić isto, Ristić je povređen - rekao je Stojković, a potom i prokomentarisao Vlahovićevu situaciju:

- Pozdravio vas je Vlahović, pošto i on ne dolazi. Ima strahovite bolove u leđima. Razgovarali smo i juče i danas. Cele nedelje je bio pod terapijama i lekovima. Nekako su ga spremili da odigra ovu utakmicu. Hteo je da dođe na pregled, ali verujem igračima. Nema potrebe da ga maltretiramo. Bolje da ga bole sada leđa nego u junu - dovršio je selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading