PUKLA SRPSKA LJUBAV U MAĐARSKOJ! Pešić ODSTRANJEN iz ekipe! Evo ŠTA je rekao Dejan Stanković!

Autor:

Sport

18.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma neprijatna situacija za našeg napadača.

PUKLA SRPSKA LJUBAV U MAĐARSKOJ! Pešić ODSTRANJEN iz ekipe! Evo ŠTA je rekao Dejan Stanković!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Mnoge u srpskoj javnosti je šokirala činjenica da je Aleksandar Pešić odstranjen iz tima Ferencvaroša. Sportski sektor mađarskog velikana i trener Dejan Stanković izbacili su ga iz tima iz nefudbalskih razloga, prema pisanju lokalnih medija.

Prema navodima medija, Naime, 31-godišnjak se sukobio sa ikonom i kapitenom Denesom Dibušom (33) koji brani boje kluba iz Budimpešte od februara 2014. godine.

PR služba mađarskog kluba nije imala mnogo šta da kaže o ovoj situaciji. 

- Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača - napisali su iz Ferencvaroša, a kratko se oglasio i Dejan Stanković, navodeći da ne želi da priča o igračima van stroja. 

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

- Želim samo da pričam o igračima koji su igrali ili bili na klupi - kratak je bio Stanković.

Ove sezone, srpski napadač je u tamošnjoj ligi nastupio 18 puta. Postigao je šest golova, a takođe je doprineo sa jednom asistencijom. Pešić se takođe oprobao u  Ligi konferencije za Ferencvaroš, a na sedam utakmica postigao je čak tri gola. 

U svojoj karijeri ostao je upamćen kao igrač Crvene zvezde. Dres kluba iz Ljutice Bogdana nosio je u dva mandata, prvi put u sezoni 2017/18, a drugi u sezoni 2022/23. U crveno-belom dresu je odigrao 91. utakmicu, i postigao 45 golova. Ipak, kod nekih ljubitelja kluba nije omiljen, s obzirom na promašenu šansu protiv CSKA u Ligi Evrope u nok-aut fazi, te zbog gorkog rastanka sa klubom pri poslednjem odlasku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading