OVAKVOG GA NIKAD NISMO VIDELI! Dejan Stanković POBESNEO na sudiju! Dobio žuti, a kada ga je SUDIJA isključio napravio je POTEZ za pamćenje! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde zaradio crveni karton.

OVAKVOG GA NIKAD NISMO VIDELI! Dejan Stanković POBESNEO na sudiju! Dobio žuti, a kada ga je SUDIJA isključio napravio je POTEZ za pamćenje! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Trener Ferencvaroša, Dejan Stanković, izazvao je pažnju javnosti nakon izliva besa na meču protiv Debrecina u okviru kupa Mađarske.

Incident se dogodio u 81. minutu kada je sudija Ferenca Karakoa dosudio penal u korist Debrecina, što je izazvalo bes kod Stankovićev.

Nakon što mu je sudija pokazao žuti karton, Stanković se nije smirio, već je nastavio s "napadima", pa je to dovelo do toga da mu sudija pokaže isključenje.

Kada je dobio crveni, Stanković je svoj "performans" završio na način koji je podsetio mnoge na situacije iz osnovne škole. On je pružio ruku sudiji, a kada je sudija uzvratio gest, Stanković je povukao svoju ruku, pokazujući svoje nezadovoljstvo na simboličan način.

Utakmica je završen nerešenim rezultatom (1:1), a nakon boljeg izvođenja penala, Ferencvaroš je prošao u četvrtfinale kupa Mađarske.

Do vođstva su prethodno stigli gosti, upravo sa bele tačke. U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena penal je izveo i realizovao doskorašnji član Crvene zvezde – Aleksandar Pešić.

Ponovo se iskusni centarfor nalazi u dobroj formi, jer je pre samo tri noći postigao dva pogotka u pobedi nad Ujpeštom.

Ovaj incident izazvao je različite reakcije u fudbalskoj javnosti, a Stanković će sigurno biti tema razgovora u narednom periodu. Ostaje da se vidi kakve će biti posledice njegovog ponašanja i da li će on ili klub preduzeti neke korake povodom ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading