SKANDAL U KOMŠILUKU! Gol bivšeg igrača Partizana DIGAO celu Crnu Goru na NOGE! Da li će UEFA reagovati? (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mire se s nepravdom.

SKANDAL U KOMŠILUKU! Gol bivšeg igrača Partizana DIGAO celu Crnu Goru na NOGE! Da li će UEFA reagovati? (VIDEO)

Foto: Starsport

Bojan Matić

Utakmice sa sumnjivim ishodom u fudbalu su tema koja privlači pažnju javnosti svake godine. Poslednji slučaj dolazi iz najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Crnoj Gori, gde su Mladost iz Podgorice i Dečić odigrali prvenstveni duel koji je izazvao veliku buru.

Nakon utakmice, na društvenim mrežama se pojavio snimak prvog gola postignutog od strane bivšeg napadača Partizana, Bojana Matića.

Snimak prikazuje situaciju u kojoj je štoper Mladosti poskočio u stranu, dopuštajući lopti da završi u mreži. Ovaj detalj je izazvao sumnju, a javnost je takođe prokomentarisala i ponašanje golmana Dečića, koji je povukao ruke, čime je dodatno podgrejao sumnje u regularnost gola.

Ovakvi slučajevi nisu retkost u fudbalu, a UEFA je ranije reagovala na sumnjive utakmice. Primer koji se pominje je reakcija evropske "kuće fudbala" na prijateljski meč između Jedinstva sa Uba i ekipe Prve Iskre, što ukazuje na ozbiljnost problema i potrebu za istragom.

Nakon sumnjivih detalja sa utakmice Mladost - Dečić, pojedini mediji su istakli da bi ovaj gol trebalo da bude pod lupom UEFA. Disciplinski sud je doneo presudu koja je izazvala reakciju beogradskog tima, koji je uložio žalbu protiv odluke. Nakon ponovljenog postupka, žalba je zvanično odbačena, što je dodatno produbilo kontroverzu oko ovog meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading