DEJAN JOVELJIĆ I LUIS SUAREZ IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO: Reprezentativac Srbije BLISTA u MLS ligi!

Autor:

Sport

17.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazao je kvalitet bivši napadal Crvene zvezde.

DEJAN JOVELJIĆ I LUIS SUAREZ IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO: Reprezentativac Srbije BLISTA u MLS ligi!

Foto: www.profimedia.rs

Dejan Joveljić

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija i Sent Luisa odigrali su uzbudljiv meč u sklopu MLS lige, koji je završen bez pobednika rezultatom 3:3. Ovaj susret je doneo uzbuđenje do poslednjeg minuta, a strelac jednog od pogodaka bio je povremeni reprezentativac Srbije, Dejan Joveljić.

Srpski fudbaler Dejan Joveljić bio je jedan od ključnih aktera ovog meča, postigavši gol već u trećem minutu. Njegovo učešće na terenu doprinelo je dinamici i atraktivnosti igre, a njegov gol bio je samo jedan od spektakularnih momenata tokom utakmice.


Golovi za LA Galaksi postignuti su i u 51. minutu od strane Džozefa Pentsila, kao i u petom minutu nadoknade vremena od strane Maje Jošide. S druge strane, gostujući tim, Sent Luis, takođe je pokazao izuzetnu borbenost i kvalitet, postigavši golove preko Tomasa Ostraka u 27. minutu, Joakima Nilsona u 60. minutu, i Džona Mekartija koji je postigao autogol u 88. minutu.


Utakmica je bila ispunjena neizvesnošću sve do poslednjeg minuta, a domaći fudbaleri su se suočili sa dodatnim izazovima nakon što je Martin Kaseres dobio crveni karton u devetom minutu nadoknade vremena. Ovo je dodatno začinilo već uzbudljivu utakmicu i ostavilo navijače u neizvesnosti do samog kraja.

 

 

 


Dejan Joveljić, koji je zamenjen u 69. minutu, trenutno deli prvo mesto na listi strelaca MLS lige sa napadačem Intera iz Majamija, Luisom Suarezom, sa po četiri postignuta gola. Ova činjenica dodatno naglašava značaj Joveljićevog doprinosa timu i potencijal koji poseduje.


Los Anđeles Galaksi se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Zapadne konferencije MLS lige sa šest bodova iz četiri utakmice, dok je Sent Luis peti sa takođe šest bodova. Ovo svakako ukazuje na izuzetnu izjednačenost u ovoj fazi takmičenja i ostavlja prostor za dalje uzbuđenje u narednim mečevima.

Ovaj meč definitivno je doneo mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, a prisustvo Dejana Joveljića kao jednog od ključnih aktera samo je doprinelo atraktivnosti ovog susreta. Navijači su imali priliku da uživaju u dinamičnoj igri i neizvesnoj završnici, što je još jednom potvrdilo atraktivnost MLS lige.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading