TO NAJVIŠE VOLIM DA KRKAM! Jana sve šokirala pričom sa tezge! Evo šta traži od domaćina po završetku posla! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je bila iskrenija nego ikad!

TO NAJVIŠE VOLIM DA KRKAM! Jana sve šokirala pričom sa tezge! Evo šta traži od domaćina po završetku posla! (FOTO)

Foto: Printskrin Instagram

Jana Todorović

Pevačica Jana Todorović kaže da na veseljima i tezgama voli da joj gazde i domaćini uvek spakuju pečenje i delikates ako joj se svidi, pa zbog toga nekad pita i da plati ako treba! Ona kaže da uživa u hrani i da se nikad nije opterećivala kilogramima, tako da otvoreno uvek priča na ovu temu u eri brige o svakoj kaloriji, što je postalo čak i pomodarstvo.

- Nisam žena koja vodi o računa svakodnevno o tome šta jede. Niti brojim kalorije niti gledam kad šta jedem. Kod mene tu nema rasporeda. Poenta je samo da se uživa, a jesam gurman i hedonista, što se toga tiče - počela je Jana, pa dodala:

Foto: Printsceen/Facebook

Jana Todorović

- Obično mi se desi da na tezgama, ako mi se svidi predjelo ili pečenje koje je izloženo, bez problema tražim gazdama da mi spakuju da ponesem kući. Nekad ako nema previše, pitam i da platim, tako da niko ne pravi problem. Neće niko nikad da pravi problem.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jana Todorović

Inače, folkerka je u velikoj ispovesti za Republiku skoro pričala o tome da nikad nije dozvoljavala drugima da joj guraju bakšiš u grudi.

- Niste nigde videli snimak na kom mi neko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam volela ni dopuštala, možda se desilo jednom iz šale, pa je to neko usnimio. Uvek bakšiš držim u ruci ili stavim oko mikrofona i to je moja politika. Nisam pevaljka, a svako ko želi da časti muziku ili mene može to da uradi na kulturan način. Danas bih bila milijarderka da sam to dozvoljavala, ali ne. Radije bih da nastavim da radim ovako kako sam radila do sada - rekla je ona, pa objasnila da je maltene jedina pevačica koja bi da smanji grudi u vreme kada sve idu da uvećaju poprsje:

- Ako mi verujete, više bih volela da sam ravna kao daska! Obožavam da spavam na stomaku, a ovako je to neizvodljivo jer imam balone umesto grudi, ali dobro, tako je, kako je. Sećam se da se polemisalo o tome da li sam stavljala silikone ili nisam, a kad su se ljudi uverili u to da su mi grudi prirodne, počeli su da pljušte komplimenti. Svi misle da je to odlična stvar, a zapravo to najviše odgovara mom suprugu, koji u svemu tome uživa i voli što sam obdarena. Mene boli kičma, čak mi je i lekar rekao da je to zbog težine i da čak postoji mogućnost da ih smanjim operacijom. Eto, da znate da velike grudi imaju i svoje mane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading