NASTAVLJA SE TRKA ZA TITULU! Zvezda dočekuje Radnički, Partizan gostuje Mladosti!

Autor:

Sport

17.03.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi sa nestrpljenjem iščekuju ko će na kraju izaći kao pobednik...

NASTAVLJA SE TRKA ZA TITULU! Zvezda dočekuje Radnički, Partizan gostuje Mladosti!

Foto: Starsport

Superliga Srbije u fudbalu nam je ove sezone donela mnogo uzbuđenja, preokreta, fenomenalnih mečeva, a na kraju se (kao i obično) sve svelo na trku Crvene zvezde i Partizana za šampionski pehar.

Crno-beli su imali sve u svojim rukama do prošlog kola, preživeli su derbi na Marakani, imali bod više od večitog rivala, ali sa na kraju poklekli pred Napretkom, te sada komšijama gledaju u leđa.

Do plej-ofa je ostalo još pet kola, a dans će na teren oba večita rivala.

Stanje na tabeli kaže Crvena zvezda 62 poena, Partizan 60, a svaka utakmica je sada kao finale.

Beogradski klubovi žele da završe regularni deo šampionata na prvom mestu, jer bi u tom slučaju imali prednost domaćeg terena u večitom derbiju koji bi po svemu sudeći odlučivao titulu, ali korak po korak.

Crvenu zvezdu danas očekuje težak izazov, na noge im dolazi Radnički Kragujevac koji je u najboljoj formi od svih ekipa u Superligi, vezali su šest trijumfa, a predvođeni trenerom Feđom Dudićem ekipa je preporođena, te dolaze na naš najveći stadion da se nadigravaju i da probaju da crveno-belima otkinu bodove. Utakmica počinje u 16.00 časova, a očekuje se sjajana poseta.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Koreografija delija na večitom derbiju

 

Što se Partizana tiče, oni će na teren nešto ranije, od 13.30, a izabranici Igora Duljaja gostuju Mladosti u Lučanima.

Crno-beli imaju imperativ pobede, a loša vest za sve gorabare je da će ponovo biti lišeni pomoći svog najboljeg igrača i strelca Mateusa Saldanje koji se nije oporavio od povrede.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja i Igor Duljaj

 

Biće ovo prilika za novog reprezentativca Srbije Sameda Baždara da dokaže da su promašaji protiv Napretka u prošlom kolu bili samo loš dan.

Meč Partizana prenosiće Arena sport Premium 1 (13.30), dok će na istom kanalu biti i meč Zvezde i Radničkog koji je na programu od 16.00 časova.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading