PARTIZAN ĆE DOBITI PO "DŽEPU"! Posle BLAMAŽE u Humskoj, sledi KAZNA zbog DIVLJAČKOG ISPADA publike?!

Autor:

Sport

15.03.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poraz sve što boli.

PARTIZAN ĆE DOBITI PO "DŽEPU"! Posle BLAMAŽE u Humskoj, sledi KAZNA zbog DIVLJAČKOG ISPADA publike?!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Fudbaleri Partizana ostali su "kratkih rukava" na JNA protiv Napretka. Crno-belima je Andrija Majdevac zapečatio sudbinu golom u 33. minutu, i tako spremio "na tanjiru" prvo mesto Crvenoj zvezdi. 

Naravno da je nezadovoljstvo vladalo u Humskoj posle poraza. Posle višegodišnje apatije, grobari konačno imaju čemu da se nadaju, a jesenja titula samo je rasplamcala snove najvatrenijih pristalica. Iako san nije okončan, deluje da je buđenje već počelo. 

Na sve to, navijači Partizana su iz dana u dan sve vokalniji povodom suđenja njihovom klubu, a utakmica sa Napretkom samo im je dodatno podgrejala već uzavrelu krv. 

Posle nekih diskutabilnih odluka, sa tribina stadiona JNA poleteli su predmeti u pravcu sudija, koje su policijski službenici morali da izvode sa terena. 

 

 

Prema saznanju "MaxBet sporta" , čeka se zvanično dostavljanje u dodatnom izveštaju koji će poslati na Terazije glavni sudija Nikola Radaković kao i pomoćnici. Sve je zabeležio delegat tokom i posle utakmice… Za ispad publike uslediće verovatno nova milionska kazna klubu.

Pod lupom biće nekoliko domaćih igrača, kao i šef stručnog štaba Igor Duljaj. Njegov saradnik, Marko Jovanović, je zaradio crveni karton i automatski je suspendovan za nedeljni meč protiv Mladosti u Lučanima. Ingerencije oko pokretanja postupka ima direktor za takmičenje Superlige Aleksandar Pivić i nema praštanja.

Zatim sledi odluka disciplinskih organa na sastanku tokom sledeće nedelje. Imaju dovoljno vremena da izvagaju, pošto sledi reprezentativna pauza, a prvenstvena trka se nastavlja 30. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading