GOLMAN ŽRTVA BRUTALNE OTMICE! Javnost šokirana! MUČEN, IZBODEN i bačen u šumu!

Autor: M. M.

Sport

14.03.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovorni moraju biti privedeni pravdi.

GOLMAN ŽRTVA BRUTALNE OTMICE! Javnost šokirana! MUČEN, IZBODEN i bačen u šumu!

Foto: Instagram

Brajan

Uznemirujuće vesti dolaze nam iz Kenije gde je golman premijerligaša KCB-a, Brajan Olango, postao žrtva brutalnog napada. Prema informacijama svetskih medija, Olango je otet, ispražnjen mu je bankovni račun, a potom je mučen i bačen u šumu. Različite povrede, među kojima se ističu duboka rana nožem u butinu, povrede glave i ramena, svedoče o strahotama koje je Olango pretrpeo.

Nedugo nakon što se Olango nije pojavio na treningu, njegov brat je javnosti otkrio šokantne detalje otmice. Prema njegovim rečima, dva Kenijca i jedan Nigerijac su oteli golmana u blizini tržnog centra, što je dodatno šokiralo javnost i navijače.

 

https://www.instagram.com/p/C4LgdEZsm5R/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 


Policija je odmah reagovala i pokušala da prati Olangov telefon, ali su naišli na poteškoće jer je uređaj bio isključen. Ipak, hrabri golman je uspeo da smogne snage i pozove pomoć, nakon čega je odvezen u bolnicu u Najrobiju gde se trenutno oporavlja.

Olangov doprinos timu KCB-a ove sezone je bio značajan, a njegova čuvar mreže je pomogao timu da se plasira na 9. mesto na tabeli od ukupno 18 klubova. Ovo je značajan uspeh za tim koji je prethodne sezone završio na 5. mestu, što dodatno ističe značaj Olangovog angažmana i talenata na terenu.

Dok se javnost i navijači nadaju brzom i uspešnom oporavku Brajana Olanga, ostaje da se nadamo da će ovaj napad biti rasvetljen i da će odgovorni za ovu brutalnu otmicu biti privedeni pravdi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading