VELIKA TUGA! Preminuo ČUVENI srpski GOLMAN! Svet fudbala u SUZAMA!

Autor:

Sport

04.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma tragične vesti stižu iz Subotice.

VELIKA TUGA! Preminuo ČUVENI srpski GOLMAN! Svet fudbala u SUZAMA!

Foto: Starsport

U tužnom saopštenju njegovog nekadašnjeg kluba Spartak, objavljeno je da je bivši golman Davor Stojanović preminuo u 47. godini. Ova vest je šokirala fudbalsku javnost, a Subotičani su se oprostili od nekadašnjeg čuvara mreže koji je nosio dres "plavih golubova".

- Tužan dan za sve u plavo-beloj porodici. U 47. godini života napustio nas je dugogodišnji golman Spartaka, Davor Stojanović. Počivaj u miru - stoji napisano u objavi zvaničnom profilu kluba na društvenoj mreži "Instagram". 

 

 


Pored nastupa za Spartak, Stojanović je takođe igrao u Poljskoj i Francuskoj. Njegova karijera obuhvatala je različite fudbalske sredine, što je doprinelo njegovom iskustvu i razvoju kao igrača.

Vest o Stojanovićevoj smrti izazvala je veliku pažnju javnosti, kako ljubitelja fudbala tako i kolega i prijatelja iz sportskog sveta. Mnogi su se oglasili putem društvenih mreža, izražavajući saučešće i sećajući se zajedničkih momenata provedenih sa preminulim golmanom.

Davor Stojanović će ostati upamćen po svojoj izuzetnoj karijeri i doprinosu fudbalu, kako u domaćem prvenstvu, tako i u inostranstvu. Njegova uloga u timovima u kojima je nastupao bila je od izuzetnog značaja, a njegova smrt ostavlja prazninu u svetu sporta.

Ostaje da se nadamo da će sećanje na Davora Stojanovića živeti kroz njegove sportske uspehe i da će njegova porodica pronaći snagu da prebrodi ovaj težak gubitak. Neka mu je večna slava i hvala za sve što je dao fudbalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading