HEROJ PARTIZANA JOVANOVIĆ: ŠTETA, imali smo 2:1!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez pobednika u 172. večitom derbiju - 2:2 (1:1).

HEROJ PARTIZANA JOVANOVIĆ: ŠTETA, imali smo 2:1!

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno - 2:2 (1:1) u 172. večitom derbiju odigranom u okviru 24. kola Superlige Srbije.
 
Zadovoljniji posle najveće svetkovine srpskog fudbala mogu biti gosti iz Humske, pošto su ostali na liderskoj poziciji sa bodom više od najljućeg rivala. Ujedno i zbog činjenice da je su domaći crveno-beli propustili veliki broj šansi, a crno-beli gotovo pola sata imali igrača manje na terenu, pošto je u 74. minutu isključen rezervista Ksander Severina zbog dva brza žuta kartona.
 
Impesije nakon meča izneo je Aleksandar Jovanović, golman gostiju, koji je nesumljivo jedan od najvećih junaka u taboru Partizana.
 
- Ja mislim da je derbi opravdao očekivanja. Mislim da su ljudi videli lepu predstavu sa obe strane, jedan bod nama i Zvezdi, ništa nismo uradili danas, posle 75. minuta i kartona nije bilo lako. Ali šteta, imali smo 2:1, da napravimo veliki podvig, ali eto, idemo dalje - rekao je čuvar mreže crno-belih Jovanović.

U narednom kolu elitnog srpskog fudbalskog ranga Crvena zvezda će gostovati niškom Radničkom 13. marta, dok će Partizan istog dana na svom stadionu u Humskoj dočekati ekipu Napretka iz Kruševca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading