MILAN MARIĆ SMUVAO 18 GODINA STARIJU KOLEGINICU: Svi su brujali o njihovoj vezi, ovo su detalji!

Autor:

Zabava

09.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac iznenadio sve kad je jednom prilikom progovorio o svom ljubavnom životu!

MILAN MARIĆ SMUVAO 18 GODINA STARIJU KOLEGINICU: Svi su brujali o njihovoj vezi, ovo su detalji!

Foto: Instagram.com

Milan Marić

Glumac Milan Marić je izazvao pažnju javnosti kada je otkrio detalje svoje veze sa starijom koleginicom Ninom Violić. Njihova romansa, iako kratkotrajna, privukla je veliku pažnju medija zbog razlike u godinama, ali i zbog njihovih uloga u pozorištu i filmu. Marić je istakao da je bio iznenađen interesovanjem medija, pogotovo u Hrvatskoj gde Nina Violić živi, te je opisao kako su njih dvoje bili predstavljeni u medijima, ističući da mu to nije prijalo.

Njih dvoje su se upoznali u Beogradu 2014. godine, kada je Nina posetila grad kako bi izvela predstavu "Kako smo preživjele". Ovaj susret označio je početak njihove romanse iako su se bavili istim poslom, glumom, ali i pripadali različitim generacijama.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Marić

Nakon susreta u Beogradu, njih dvoje su svoju romansu nastavili u Zagrebu, gde je Milan igrao Gavrila Principa u predstavi 'Mali mi je ovaj grob". Ovaj period njihovog zajedničkog života bio je obilježen profesionalnim uspesima oboje, ali i pažnjom medija zbog njihove neobične veze.

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kroz nas. Ali, zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan: "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - ispričao je Milan Marić za "Blic" pre nekoliko godina.

Republika

Foto: e stock/Koca Sulejmanović

Milan Marić

Iako su njih dvoje uživali u ljubavnoj vezi šest meseci, njihova romansa je brzo privukla medijsku pažnju koja ih je, kako je Marić istakao, stavila u neugodan kontekst. Nakon medijske pažnje, njih dvoje su okončali svoju vezu, a Marić je istakao da nije uživao u tome što je njihova veza postala predmet interesovanja medija. Ovaj period njihovog života bio je obeležen ne samo ljubavnim, već i medijskim izazovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading