GROBARIMA JE OSTAO U LEPOM SEĆANJU! Krasnodar našao ZAMENU za Ivića!

Autor:

Sport

14.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko je namučio Partizan u dvomeču Lige konferencija.

GROBARIMA JE OSTAO U LEPOM SEĆANJU! Krasnodar našao ZAMENU za Ivića!

Foto: www.profimedia.rs

Vladimir Ivić

Neočekivani rastanak sa Vladimirom Ivićem naterao je upravu Krasnodara da potraži novog šefa stručnog štaba.

Doskorašnji lider ruske Premijer lige uručio je otkaz srpskom stručnjaku, uprkos sjajnim rezultatima, a na njegovo mesto angažovao Murada Musajeva, koji je preuzeo tim dan nakon rastanka sa legendarnim asom Partizana.

Musajev se vraća u Krasnodar, grad u kom je proveo skoro celu svoju trenersku karijeru. Naime, od 2005. godine, on je bio deo Akademije ovog kluba, a već je jednom vodio seniorski tim od 2018. do 2021.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Murad Musaev

Pored svog angažmana u Krasnodaru, Musajev je takođe stekao iskustvo van Rusije, vodeći azarbejdžanski klub Sabah gde je proveo tri godine. Ovo iskustvo sigurno će biti od koristi u njegovom povratku u Krasnodar, pružajući mu širi uvid u fudbalske taktike i strategije koje će moći da primeni u novom okruženju.

Musajeva takođe odlično poznaju navijači Partizana, posebno nakon mečeva kvalifikacija za Ligu konferencija. Sabah je žestoko namučio klub iz Humske, ali su crno-beli ipak uspeli da prođu dalje. Posle poraza u Azerbejdžanu od 0:2, isti rezultat je bio u revanšu za "parni valjak", koji je boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:4) obezbedio plasman u narednu rundu najmlađeg UEFA takmičenja.

Sada se Murad Musajev vraća u Krasnodar sa značajnim iskustvom i većom odgovornošću, te će navijači sa nestrpljenjem pratiti borbu za šampionsku titulu sa moskovskim Spartakom, pod njegovim vođstvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading