ŠOK U RUSIJI: Vladimir Ivić DOBIO OTKAZ!

Autor:

Sport

13.03.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovakvog potez, ni ne zaslužuju da budu šampioni.

ŠOK U RUSIJI: Vladimir Ivić DOBIO OTKAZ!

Foto: Starsport

Vladimir Ivić

Kao grom iz vedra neban odjeknula je vest da Vladimir Ivić više nije trener Krasnodara!

Do zimske pauze je bio najbolji trener šampionata, Krasnodar je bio na vodećoj poziciji, sve je bilo i više nego dobro, a onda se dogodio veleobrt.

Ruski šampionat se nastavio prvih dana marta, Krasnodar je remizirao sa Rubinom iz Kazanja, zatim izgubio od Rostova i prepustio prvo mesto Zenitu iz Sankt Peterburga. Iako je na samo jedan bod zaostatka u odnosu na novog lidera, po mišljenju čelnika kluba, dovoljno da se raskine saradnja!

Krasnodar je ruku na srce izgubio i od Himkija u Kupu Rusije, ali nakon tri loša rezultata otpustiti trenera koji je do pre pet dana bio lider šampionata(potpuno neočekivano) je amaterski potez.

 

 

Ivić nije u zimskom prelaznog roku dobio pojačanja koja je želeo, transfer Andrije Živkovića iz PAOK-a je propao u poslednji čas, tako da tim nije osvežen, te je verovatno ponestalo snage.

Još uvek nije poznato ko će naslediti Ivića na klupi, ali svakako neće imati lak zadatak.

Pored ruske ekipe, Ivić je u karijeri vodio PAOK, Makabi i Votford.

Legenda Partizana je pored uspešne trenerske karijere, ostavila iza sebe i slavne igračke dane.

U crno-belom dresu je na 134 nastupa postigao čak 64 gola iz veznog reda, da bi potom proveo kratak period u Borusiji iz Mehengladbaha. Zatim je krenuo putem Grčke, u kojoj je se ubeležio u istorijske knjige Arisa iz Atine, ali i u Solunu, nastupajući za PAOK pune četiri godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading