NEZAPAMĆEN PODVIG! Bivši fudbaler Zvezde dao DVA GOLA IZ KORNERA! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast!

NEZAPAMĆEN PODVIG! Bivši fudbaler Zvezde dao DVA GOLA IZ KORNERA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaler Čukaričkog Luka Adžić postigao je neverovatne golove direktno iz kornera na utakmici protiv Spartaka iz Subotice.

Bivši igrač Crvene zvezde najpre je u 30. minutu susreta izveo korner sa leve strane terena, a iako su mnogi očekivali da će to biti običan centaršut, Adžić je odlučio da direktno gađa gol. I pogodio mrežu gostiju! Po drugi put iz kornera pogodio je u 51. minutu meča 25. kola Superlige Srbije i ostavio u neverici malobrojnu publiku na Banovom Brdu i ostale kraj TV ekrana.

Njegovi udarci bili izuzetno precizni i oštri, te su lopte završile u mreži, ostavljajući golmana gostujuće ekipe nemoćnim. Ovako nešto se retko viđa čak i na najvišem nivou fudbala, te da je Adžićev uspeh zaista impresivan.

Golovi iz kornera su retkost ne samo u srpskom, već i u svetskom fudbalu. Luka Adžić je pokazao izuzetnu veštinu i preciznost oduševio fudbalsku javnost svojim izvedbama. 

Interesantno, pogoci iz kornera nisu slučajnost u srpskom fudbalu. Naprotiv, čest su slučaj u Superligi Srbije pošto su to nedavno činili Marko Docić iz Čukaričkog protiv Crvene zvezde, odnosno fudbaler TSC Aleksandar Ćirković protiv Partizana. Međutim, niko dva puta na jednom meču nije pogodio iz kornera.

U meču Čukarički - Spartak na kraju je bilo 2:2 (1:0), a golove za tim sa severa Srbije postigli su Martinović u 55. i Ubiparip u 81. minutu susreta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

.  

Komentari (0)

Loading