DULJAJ U PROBLEMU! Partizan bez Saldanje na Napredak! Ne igraju ni NJIH DVOJICA! Trener crno-belih se OBRATIO navijačima Zvezde!

Autor:

Sport

12.03.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavljaju pohod ka šampionskoj tituli, koja se dugo čeka u Humskoj.

DULJAJ U PROBLEMU! Partizan bez Saldanje na Napredak! Ne igraju ni NJIH DVOJICA! Trener crno-belih se OBRATIO navijačima Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u sredu od 16.55 ugostiće Napredak iz Kruševca u Humskoj, u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Pred dolazak rivala koga su u jesenjem delu sezone savladali 2:0 pod Bagdalom, šef stručnog štaba crno-belih, Igor Duljaj osvrnuo se na subotnji 172. Večiti derbi koji je završen remijem na Marakani (2:2).

- Moram da kažem jednu stvar, da se zahvalim navijačima Zvezde i Partizana koja je obišla Evropu i svet, pokazalo se da možemo da napravimo jednu sportsku priču, pravu fudbalsku atmosferu, tako da su najbolji akteri pored igrača bili navijači. Nije bilo problema osim polomljenih stolica, ali svaki problem koji može da se reši parama je dobar problem. Nikom nije razbijena glava, niko nije izgubio oko, tako da... Svaka čast i severu i jugu i svim učesnicima tog večitog derbija - počeo je priču Duljaj, pa se dotakao meča protiv Napretka:

Foto: Starsport

Mateus Saldanja neće igrati protiv Napretka

- Što se utakmice tiče sledeće koja je već sutra, mi imamo dosta problema, postavljalo se pitanje zašto sam vršio izmene, ali neki su igrali polu-zdravi, tako da... Imamo sa problema sa igračima kao što su Saldanja, Zahid i pod znakom pitanja je Svetozar Marković. Saldanja neće biti u protokoolu, on je jedva izdržao i onoliko koliko je igrao. Zahid vuče neke probleme sa zadnjom ložom, tako da smo tu u problemu. Izuzetno važna utakmica, najvažnija po meni, posebno posle derbija gde su igrači ispražnjeni, međutim, oni su onom utakmicom protiv Zvezde kada smo ostali sa igračem manje koliko im je stalo do kluba, do navijača, tako da verujem da ćemo imati snage uz podršku publike, navijača, da ostvarimo naš cilj - istakao je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading