JIRGEN KLOP SE OGLASIO POSLE REMIJA! Bio je ČIST penal na DERBIJU!

Autor:

Sport

10.03.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće mu mnogo pomoći ove izjave.

JIRGEN KLOP SE OGLASIO POSLE REMIJA! Bio je ČIST penal na DERBIJU!

Foto: instagram.com/vladanmilojevic_

Nakon što je Liverpul bio uskraćen za penal u finišu premijerligaškog derbija sa Mančester Sitijem, trener Jirgen Klop bio je besan i suočio se sa sudijom Majklom Oliverom.

Utakmica je bila nerešena 1:1, a u osmom minutu nadoknade vremena, Džeremi Doku je srušio Aleksisa Makalistera.

Posle utakmice, oglasio se poznati nemački stručnjak, ističući da za njega nema dileme oko sporne situacije koja je odlučila susret. 

- Bio je penal 100 odsto, ali sudije će naći opravdanje. Za takav faul se na svakom dijelu terena daje žuti karton. Svi oko mene su na “ajpedima” vidjeli i prokomentarisali: „vau, čist penal” - rekao je Klop. 

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Podsetimo, snimci su otkrili da je napadač Sitija udario Makalistera u grudi dok su obojica išli ka lopti u šesnaestercu. Međutim, sudija Oliver nije svirao penal, a ni VAR tim nije želeo da se umeša, pa je utakmica završena nerešenim rezultatom.

 

 

Centarhalf Sitija Džon Stouns otvorio je rezultat u prvom poluvremenu, ali penal koji je izveo Makalister doneo je Liverpulu izjednačenje nakon pauze.

Ipak, tu je bilo završeno sa golovima, a mnogi smatraju da je Liverpul ostao debelo oštećen na derbiju kola Premijer lige. 

Liverpul se sada nalazi na drugom mestu engleskog šampionata sa 64 poena iz 28 odigranih utakmica, dok su izabranici Pepa Gvardiole odmah iza, na trećoj poziciji, sa samo jednim bodom manje od ljutog rivala. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading