STRAŠNA ODLUKA SUDIJE! Klop KIPTEO OD BESA! Siti se PROVUKAO protiv Liverpula!

Autor:

Sport

10.03.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo arbitri kroje rezultate.

STRAŠNA ODLUKA SUDIJE! Klop KIPTEO OD BESA! Siti se PROVUKAO protiv Liverpula!

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Nakon što je Liverpul bio uskraćen za penal u finišu meča protiv Mančester Sitija, trener Jirgen Klop bio je besan i suočio se sa sudijom Majklom Oliverom.

Utakmica je bila nerešena 1:1, a u osmom minutu nadoknade vremena, Džeremi Doku je srušio Aleksisa Makalistera.

Snimci su otkrili da je napadač Sitija udario Makalistera u grudi dok su obojica išli ka lopti u šesnaestercu. Međutim, sudija Oliver nije svirao penal, a ni VAR tim nije želeo da se umeša, pa je utakmica završena nerešenim rezultatom.



Klopp je bio besan nakon završnog zvižduka i suočio se sa Oliverom kako bi ga ispitali o kontroverznoj odluci. Legendarni fudbaler Mančester Junajteda, Geri Nevil, izjavio je u tom trenutku u komentaru: "Mislim da je on srećnik, srećnik." Takođe je dodao: "Doku je veoma srećan. Mislio sam da je u problemu."

Centarhalf Sitija Džon Stouns otvorio je rezultat u prvom poluvremenu, ali penal koji je izveo Makalister doneo je Liverpulu izjednačenje nakon pauze.

Ova sporna odluka izazvala je burne reakcije navijača i medija, a situacija je i dalje u razvoju. Navijači i ljubitelji fudbala mogu da prate dalji razvoj događaja na sajtu The Sun, koji je omiljena destinacija za najbolje vesti iz sveta fudbala, boksa i MMA, zapanjujuće fotografije i video snimke koji se ne smeju propustiti.
Standings provided by Sofascore


BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading