DOK GA ZVEZDAŠI ČEKAJU DA SE VRATI U TIM! Dragović SLAVIO u bojama DRUGOG kluba!

Autor:

Sport

07.03.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crveno-belih iznenadio pratioce na društvenim mrežama.

DOK GA ZVEZDAŠI ČEKAJU DA SE VRATI U TIM! Dragović SLAVIO u bojama DRUGOG kluba!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Dok traje neizvesnost oko toga da li će Aleksandar Dragović zbog povrede nastupiti u 172. Večitom derbiju protiv Partizana, kapiten Crvene zvezde je proslavio svoj 33. rođendan.

Ono što je, međutim, mnogim navijačima srpskog šampiona "upalo u oči", jeste fakat da je popularni "Drago" to učinio na neobičan način, sa tortom Boke Juniors!

Uz najbližu porodicu, povremeni reprezentativac Austrije je u sredu 6. marta obeležio Divan dan u krugu porodice, okružen plavo-belom dekoracijom koja je predstavljala argentinskog fudbalskog velikana. Baloni pored njega takođe su bili u bojama Boke Juniors, što je izazvalo pažnju javnosti.

Foto: Insragram

Dragović napominje da je porodica za njega 12. igrač

Obrativši se fanovima na nemačkom jeziku, Aleksandar Dragović je istakao značaj porodice kao velike podrške u svom životu i karijeri. Posebno je istakao ulogu najbližih kao "12. igrača" i zahvalio im se na neprekidnoj podršci.

Nakon proslave rođendana, Dragović je dobio veliki broj čestitki od sadašnjih i bivših saigrača iz Crvene zvezde. Međutim, navijači su i dalje u neizvesnosti da li će kapiten biti spreman za subotnji 172. večiti derbi (17.00) protiv kluba iz Humske.

Foto: Insragram

Aleksandar Dragović sa roditeljima i sinom

Na oporavku kapitena angažovana je i doktorka Marijana Kovačević, koja je lečila mnoge poznate srpske sportiste, a u proces se uključio i doktor Zoran Tocilj, koji je u poslednje vreme pomagao velikom broju srpskih fudbalera posle povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading