TUHEL SKUPO PLATIO POBEDU BAJERNA PROTIV LACIJA: Nemac LOMOM PRSTA sačuvao posao u klubu

Autor:

Sport

06.03.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener se zaneo objašnjavajući igračima koliko je važno da slave u revanšu osmine finala Lige šampiona.

TUHEL SKUPO PLATIO POBEDU BAJERNA PROTIV LACIJA: Nemac LOMOM PRSTA sačuvao posao u klubu

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Bajerna pobedili su Lacio u revanšu osmine finala Lige šampiona sa 3:0 i tako prošli u četvrtfinale pošto su nadoknadili poraz iz prvog meča u Rimu od 1:0. Junak Bavaraca bio je Hari Kejn, koji je postigao dva gola, prvi i treći, dok je mrežu tresao još Romas Miler.

Osim što je prošao u narednu fazu elitnog UEFA takmičenja, ponos Nemačke jer sačuvao na klupi Tomasa Tuhela, kojem se ozbiljno drmala stolica. Naime, Bajernu polako ali sigurno izmiče titula u Bundesligi, Leverkuzen ima osetnu prednost, pa da su ispali i iz Lige šampiona sigurno bi bilo rezova na Alijanc areni. Zato ne čudi da je Nemac bio posebno motivisan da preskoče Lacio, a to je jasno stavio do znanja svojim fudbalerima.

Toliko jasno da je polomio prst objašnjavajući im! Nema sumnje da je Tuhel strastveni trener koji se trudi da motiviše svoje igrače na najbolji mogući način. Ali ovog puta, njegova strast ga je skupo koštala. Naime, on je priznao da je slomio prst na nozi pokušavajući da motiviše svoje fudbalere pred meč protiv Lacija.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna

Tuhel je uspeo da motiviše svoje igrače, ali na nezgodan način. Pokušavajući da im prenese svoju strast i odlučnost, on je udario u vrata dok je držao motivacioni govor, rezultirajući slomljenim prstom na nozi. Očigledno je da je strastveni trener preterao u svojoj želji da inspiriše ekipu.

Uprkos povredi trenera, a verovatno i zbog nje, Bajern je uspelo da ostvari pobedu i za sada sačuva trenera. Međutim, sve glasnije se priča da će Nemac ipak naputiti giganta. Toliko glasno da se tvrdi da je njegov odlazak na kraju sezone gotova stvar i već se spekuliše ko bi mogao da ga nasledi, ali i gde će da on ode. Tako se sve glasnije čuje teorija da će Tuhel u Barselonu da odmeni Ćavija, a pominje se i mogućnost povratka u Englesku, gde bi mogao da preuzme ekipu Mančester junajteda.

U svakom slučaju, iako je Tuhelov gest pre meča rezultirao povredom, njegova strast i predanost fudbalu su neosporni. Sada se ostaje da vidimo kako će se odvijati njegova trenerska karijera nakon završetka sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading