DEVOJKA BIVŠEG IGRAČA REALA JE "OPASNA": Najavila film ZA ODRASLE sa igračkama!

Autor:

Sport

05.03.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stalno su u centru skandala.

DEVOJKA BIVŠEG IGRAČA REALA JE "OPASNA": Najavila film ZA ODRASLE sa igračkama!

Foto: Instagram.com/aurah.ruiz

Aura Ruiz

Hese Rodriges: Od fudbalske nade do skandala sa devojkom

Hese Rodriges, nekadašnja nada Real Madrida i Pari Sen Žermena, ponovo je dospeo u centar pažnje, ali ovog puta ne zbog svojih sportskih dostignuća već zbog skandala sa svojom devojkom Aurom Ruiz.

Aura Ruiz najavljuje privatni video zapis

Dok se oporavljao od povrede 2021. godine, Hese je postao predmet medijske pažnje zbog najave svoje devojke Auro Ruiz o objavljivanju njihovog privatnog video zapisa. Aura je izjavila da oboje vole korišćenje pomagala i igračaka tokom intimnih odnosa, te da će uskoro objaviti njihov film za odrasle.

Republika

Foto: Instagram.com/aurah.ruiz

Aura i Hese


Skandali i kontroverze

Hese Rodriges nije stran skandalima, posebno kada je reč o njegovom odnosu sa Aurom Ruiz. Prethodni incidenti obuhvatali su prevaru sa prijateljicom Auro Ruiz, što je rezultiralo i uručenjem otkaza od strane PSŽ-a zbog ugrožavanja ugleda kluba. Takođe, mediji su otkrili da Hese troši neverovatnih 6.000 evra nedeljno na svoju vezu sa Auro Ruiz. Inače, Hese je na samo venčanje potrošio 600.000 evra, a još 100.000 evropskih novčanica je utrošio na svadbeni poklon svojoj supruzi. Naime, toliko košta automobil Mercedes AMG GLE.

Iako je bivši igrač Reala nekada bio poznat po svojim sportskim veštinama, njegovo ime danas je možda više povezano sa skandalima i kontroverzama nego sa fudbalskim uspesima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading