POBUNA U HRVATSKOJ! Bed blu bojsi OGORČENI na Dinamo! U Skupštinu UŠAO deklarisani partizanovac!

Autor:

Sport

04.03.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzan scenario izbora novog radnog tela.

POBUNA U HRVATSKOJ! Bed blu bojsi OGORČENI na Dinamo! U Skupštinu UŠAO deklarisani partizanovac!

Foto: Tanjug/AP

Proteklog vikenda završena je prva runda izbornog procesa u zagrebačkom Dinamu, a navijači "modrih" su se oglasili u ponedeljak zbog novog člana Skupštine koji je izazvao burnu reakciju među njima.

Glasalo je preko 7.000 članova, a ubedljivu pobedu sa oko 89% glasova odnelo je Dinamovo proleće, predvođeno Velimirom Zajecom.

Prethodno su objavljeni i rezultati glasanja u drugoj izbornoj jedinici, gde su članovi Izvršnog odbora tajnim glasanjem odabrali 35 „skupštinara“. Međutim, taj deo procesa nije prošao bez problema. Prema više izvora, ljudi odani Mirku Barišiću su imali mali komad papira na kojima su se nalazila imena podobnih koje treba zaokružiti.

 

 

Samo dva člana Izvršnog odbora, Dubravko Skender i Dragutin Kamenski, izneli su tvrdnje o nepravilnostima u izbornom procesu. Postojale su sumnje da su neka imena bila unapred odabrana, a da su se pojedinci povezani sa Nikolom Hanželom gurali u Skupštinu, iako nisu imali prethodnu vezu sa Dinamom.

Denis Oroši, jedan od novih članova Skupštine, izazvao je posebnu pažnju javnosti. Prema više izvora iz Karlovca, Oroši je bivši partizanovac koji je aktivno pratio utakmice kluba iz Humske i bio njegov veliki navijač u mladosti. Ova informacija izazvala je negodovanje među Bed blu bojsima, posebno onima iz Karlovca, što je dovelo do burne reakcije javnosti.

Orošijev otac je bio vojno lice koje je veći deo službe proveo u Karlovcu, što dodatno objašnjava njegovu privrženost Partizanu. Ova neobična pozadina novog člana Skupštine izazvala je kontroverze među navijačima i izazvala diskusiju o njegovoj povezanosti sa Dinamom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading