OGLASILI SE IZ HUMSKE PRED DERBI! Počinje veliko ĆUTANJE Partizana! Jedino je NJEMU dozvoljeno da PRIČA!

Autor:

Sport

04.03.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremanje za utakmicu sezone je uveliko u toku.

OGLASILI SE IZ HUMSKE PRED DERBI! Počinje veliko ĆUTANJE Partizana! Jedino je NJEMU dozvoljeno da PRIČA!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Fudbalski klub Partizan započeo je sa pripremama za večiti derbi u subotu od 17.00 časova. 

Od pobede nad Železničarom rezultatom 3:1, sve je u znaku predstojećeg okršaja sa Crvenom zvezdom, koji će verovatno odrediti pravac u kome će se kretati sezona crno-belih. 

U slučaju pobede, momci iz Humske će imati primat na tabeli, i vodiće šampionat Srbije sa liderske pocicije prednošću od četiri boda. Predstojaće im niz utakmica sa apsolutnim imperativom trijumfa, ali će makar biti u dobroj atmosferi i rasterećeni, znajući da je najveća pretnja praktično otklonjena, makar do utakmice u plej-ofu.

Foto: Starsport

Samed Baždar na meču sa Železničarom

Sa druge strane, poraz bi značio prepuštanje prvog mesta Zvezdi, i novu jurnjavu, već viđenu u godinama za nama. S obzirom da su se grobari tek navikli na vođstvo, novo razočaranje može biti pogubno po ambijent u klubu, već poremećen nesuglasicama sa upravom. 

Stoga, klub je odlučio da sve igrače ubaci u totalnu izolaciju, i tako usmeri glave zaokupljene pritiskom ka jedinom što je sada bitno - pobedi u derbiju. 

Svi igrači oslobođeni su medijskih oglašavanja do subote, i niko neće imati obaveze prema bilo kakvoj redakciji, sem jednog igrača. 

U pitanju je kapiten Svetozar Marković, koji će kao kapitenska figura zajedno sam Igorom Duljajem govoriti u petak govoriti na zvaničnoj konferenciji za medije. 

Što se ostalih tiče, počinje veliko zatišje iz Partizana!

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading