RAJKOVIĆ "ZAKLJUČAO" GOL MAJORKE! KRAJ bajke za Đironu?!

Autor:

Sport

03.03.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće iznenađenje Primere posustalo na gostovanju.

RAJKOVIĆ "ZAKLJUČAO" GOL MAJORKE! KRAJ bajke za Đironu?!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Majorke pobedili Đironu sa minimalnih 1:0

Fudbaleri Majorke su ostvarili važnu pobedu na svom terenu, pobedivši ekipu Đirone sa minimalnih 1:0 u 27. kolu LaLige. Iako je Đirona imala terensku inicijativu tokom većeg dela meča, domaćin nije bio u potčinjenom položaju kada su u pitanju konkretni napadi i prilike za postizanje gola. Majorka je zasluženo došla do pobede u 33. minutu, kada je Hose Kopete poslao neodbranjiv šut sa leve strane kaznenog prostora, postavivši konačan rezultat meča.

Đirona ne uspeva da iskoristi remi Reala sa Valensijom


Ova pobeda Majorke dobija dodatnu važnost ako se uzme u obzir da ekipa Đirone nije uspela da iskoristi remi Reala sa Valensijom. Trenutno za "kraljevskim klubom" zaostaju sedam bodova, što postavlja dodatni pritisak na katalonski klub u nastavku prvenstva. Morali su da iskoriste kiks Madriđana ukoliko su želeli da napadnu tron Primere, ali čini se da posustaju.

Rajković siguran na golu, Nastasić i Radonjić na klupi

Golman srpske reprezentacije, Predrag Rajković, pokazao je sigurnost na golu kako bi sačuvao prednost svoje ekipe. U meču nije bilo srpskog štopera Martije Nastasića, dok je još jedan naš reprezentativac Nemanja Radonjić ostao na klupi za rezervne igrače.

Fudbaleri Majorke su tako ostvarili petu pobedu u ovosezonskom prvenstvu, postavljajući sebi dobru osnovu za dalji tok takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading