VELIKI TENISER STAO RUBLJOVU U ODBRANU I OPLEO PO ATP: Živimo za OVO, a onda se pojavi NEKI SUDIJA...

Autor:

Sport

02.03.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči slavnog igrača.

VELIKI TENISER STAO RUBLJOVU U ODBRANU I OPLEO PO ATP: Živimo za OVO, a onda se pojavi NEKI SUDIJA...

Foto: Starsport

Mnogo se prašine diglo posle diskvalifikacije Andreja Rublova sa ATP turnira u Dubaiju. Ruski teniser se poneo nedolično, uneo se sudiji u lice, a onda dobio obaveštenje da automatski gubi meč protiv Aleksandra Bublika. 

Upravo je kazahstanski teniser stao u zaštitu ruskom igraču, ističući da bi radije da je pošteno izgubio meč, nego što ga je dobio za "zelenim stolom". 

- Više bih voleo da sam izgubio, nego što sam dobio meč na ovakav način. Mogli smo da odigramo jedan od najboljih naših mečeva pred punim tribinama u Dubaiju. Šteta je što se ovako završilo - rekao je Bublik i nastavio veoma oštrim rečima:

 

 

- Svake nedelje dobijamo dokaze zbog čega nemate probleme na turnirima gde imate tehnologiju umesto linijskih sudija. Igrači nisu ludi, to je naša strast, igramo za ovo, živimo za ovo, maštamo da igramo ovakve mečeve. Onda se tu pojavi neki sudija koji radi tri godine kao linijski sudija i nešto odlučuje. Da li je Andrej pogrešio? Možda. Da li je sudija pogrešio? Možda - istakao je nezadovoljni Kazahstanac. 

Potom je dao svoje mišljenje o tome šta bi trebalo učiniti. 

- Ako sklonimo sudiju, onda ne možemo da sklonimo Andreja, o tome se radi. Ne možete da sklanjate igrače, oni će biti tu. Tenis postoji zbog njih, zato što igramo ovaj sport, ne obratno. Ako sklonimo sudije, to bi rešilo mnogo problema - zaključio je Saša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading