KOMIČNA SITUACIJA U HUMSKOJ: Stojković ODBRANIO PRAZAN gol Gohu! Ovo se ne viđa često! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O čemu li je razmišljao Stojković?

KOMIČNA SITUACIJA U HUMSKOJ: Stojković ODBRANIO PRAZAN gol Gohu! Ovo se ne viđa često! (VIDEO)

Foto: Starsport

Neverovatna greška Aranđela Stojkovića na utakmici Partizana i Železničara

Na utakmici koja se trenutno igra u Humskoj između Partizana i Železničara desio se trenutak koji će dugo ostati upamćen. Bek Partizana, Aranđel Stojković, napravio je nekarakterističnu grešku koja je imala veliki uticaj na dalji tok meča. U desetom minutu utakmice, Stojković je nespretno intervenisao i sprečio svoj tim da postigne drugi pogodak, ostavljajući navijače i saigrače u neverici.

Potencijalni pogodak koji je sprečio igrač Partizana


Sve se odigralo nakon što je Samed Baždar postigao gol glavom za Partizan, a samo tri minuta kasnije, Jung-Džun Goh je imao priliku da udvostruči vođstvo svog tima. Međutim, nakon što je Goh izbegao ofsajd zamku i krenuo ka golu, Stojković je nespretno reagovao, završivši na putu lopti koju je Korejac poslao ka golu. Da stvar bude gora, golman Partizana već je bio savladan, a lopta bi završila u mreži da Stojković nije intervenisao.

Posledice nehotične greške

Iako Stojkoviću nije bila namera da spreči gol svog tima, posledice njegovog postupka bile su surove. Utakmica je nakon toga uzela neočekivan tok, a Stefan Hajdin je uspeo da izjednači rezultat u korist Železničara golom u 20. minutu. Ova neobična situacija imala je značajan uticaj na nastavak meča i rezultat utakmice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading