VELIKI ŠOK ZA GROBARE: Zvezda je PRVA na tabeli Superlige Srbije!

Autor:

Sport

02.03.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se odgovor iz Humske.

VELIKI ŠOK ZA GROBARE: Zvezda je PRVA na tabeli Superlige Srbije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC u okviru 23. kola Superlige Srbije na gostujućem terenu rezultatom 3:1, i tako preuzeli primat u prvenstvu od Partizana!

Izabranici Vladana Milojevića su stigli do pobede golovima Gelora Kange u 36; Osmana Bukarija u 63; i In Bom Hvanga u 84. minutu utakmice. Korejac i Ganjanin su se upisali sa bele tačke.

Neuspeh je uspeo da ublaži Miloš Pantović u 61. minutu meča.

Posle ove pobede, crveno-beli su postali prvoplasirana ekipa prvenstva Srbije. Osvojanjem 58. boda, ostavili su ekipu Igora Duljaja u zaostatku od dva poena. 

Naravno, ovakav poredak, sa klubom iz Ljutice Bogdana na čelu šampionata, neće biti aktuelan još dugo, s obzirom da Partizan očekuje njegov meč 23. kola protiv Železničara iz Pančeva pd 18.30 u Humskoj 1. 

Crno-beli su do sada igrali jednom sa večerašnjim protivnikom, i tada su bili uspešni rezultatom 2:1. Železničar je takođe i 15. (pretposlednja) ekipa šampionata, i kao takav, predstavlja izvrsnu uvertiru za večiti derbi. Očekuje se i povratak Mateusa Saldanje, koji bi trebalo da dobije minutažu na ovoj utakmici. Sve u svemu, ovo ne bi trebalo da bude težak posao za fudbalere Igora Duljaja. 

Trećeplasirana ekipa šampionata je današnji protivnik Crvene zvezde, TSC iz Bačke Topole, sa 46 poena, dok njih prati Čukarički sa 38 bodova kraj svog imena. 

Što se dna tabele tiče, iza Železničara je samo Radnik iz Surdulice sa 11. poen, osam manje od Pančevaca. Tu je i IMT sa 21. poenom na 14. mestu, tako da će biti velike borbe za opstanak do kraja susreta. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Tale

04.03.2024 02:11

Šok što je Zvezda prva sa utakmicom manje!? Au!