OVO JE KUĆA U KOJOJ SU PRONAĐENA UBIJENA DECA (1) I (3)! Bračni par odavde otišao u SMRT (FOTO)

Autor:

Hronika

02.03.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična drama potresa Novi Sad

OVO JE KUĆA U KOJOJ SU PRONAĐENA UBIJENA DECA (1) I (3)! Bračni par odavde otišao u SMRT (FOTO)

Foto: Republika


Juče popodne, na adresi stanovanja bračnog para, dogodila se stravična tragedija koja je potresla čitavu zajednicu u Novom Sadu. Nažalost, telo bračnog para pronađeno je nakon što su skočili sa 17. sprata zgrade, dok je policija naknadno u Petrovaradinu pronašla tela njihove dece, za koje se sumnja da su preminula nasilnom smrću.

**Sumnja se na porodični zločin**

Republika

Foto: Google maps

Kuća u petrovaradinu gde su nađena ubijena deca

 


Prema prvim informacijama, sumnja se da je par ubio svoju decu, uzrasta od 1 i 3 godine, pre nego što su izvršili samoubistvo. Detalji ovog tragičnog događaja ostaju pod istragom, a nadležne službe sprovode uviđaj kako bi se utvrdile tačne okolnosti ovog slučaja.

 


**Reakcije u zajednici**

Ova porodična tragedija izazvala je šok i nevericu među komšijama i stanovnicima ovog mirnog delu grada. Mnogi se pitaju šta je moglo dovesti do ovakvog strašnog čina i izražavaju saučešće porodici.

**Istraga u toku**

Policija i istražni organi preduzimaju sve neophodne korake kako bi rasvetlili ovaj slučaj i pružili odgovore na pitanja koja muče javnost. Detalji o motivima i okolnostima ovog događaja biće poznati nakon završetka istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading