ZVEZDA U PROBLEMU PRED DERBI: Milojević otkrio šta je sa "ranjenicima"!

Autor:

Sport

02.03.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda u Bačkoj Topoli, ali senku na nju bacaju povrede.

ZVEZDA U PROBLEMU PRED DERBI: Milojević otkrio šta je sa "ranjenicima"!

Foto: Starsport

Trijumf Crvene zvezde nad TSC vratio ih na prvo mesto

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu na gostovanju ekipi TSC rezultatom 3:1, čime su se vratili na vrh tabele, barem na kratko. Trener crveno-belih, Vladan Milojević, istakao je da je utakmica bila podjednako bitna kao i prethodne, te da je ekipa dobro bila pripremljena za susret.

- Ne bih još da pričam o derbiju, ova utakmica nam je ništa bitnija ništa slabija nego prethodne, dobro smo se pripremili za nju. TSC je dobra ekipa, sa jasnim ciljem, sada su igrali možda malo zatvorenije, sa blokom. Kad jurite da date gol, morate da branite kontranapad, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Najveći problem su mi tri povrede, ali sve se završilo kako treba, rekao je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

TSC - Crvena zvezda

Osvrnuo se potom i na stanje trojice povređenih igrača.

Dragović ima problem sa mišićem, Spajić sa zglobom, a Lučić sa kolenom. Tako se sve to iznameštalo, to je fudbal, treba da odam priznanje mojim igračima na taktičkoj disiplini i divnim navijačima što su nas bodrili. Ja se prvi put nalazim kao akter ovde u Bačkoj Topoli i svaka čast TSC na svemu, zaključio je trener Zvezde.

Podsetimo, ovom pobedom Zvezda je napravila najbolju moguću uvertiru pred večiti derbi koji će se odigrati u subotu. Crveno-beli su posle ovog trijumfa prvi na tabeli, barem na dva sata, pošto je sada na potezu u Humskoj Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading