GODINE MU NIŠTA NE MOGU! Ibrahimović je ZVER! Pogledajte sa kakvom LAKOĆOM radi NAJTEŽE vežbe! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.02.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Milana pokazao da mu je spremnost na najvišem nivou.

GODINE MU NIŠTA NE MOGU! Ibrahimović je ZVER! Pogledajte sa kakvom LAKOĆOM radi NAJTEŽE vežbe! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Odlazak Zlatana Ibrahimovića u penziju, tokom juna prošle godine, rastužio je sve fudbalske poklonike, a naročito navijače Milana.

Šveđanin se u suzama oprostio od najvažnije sporedne stvari na svetu, ispraćen ovacijama pred punim San Sirom u meču protiv Verone.

Obzirom da mu uprava roso-nera nije ponudila novi ugovor, Zlatan je u 42. godini rešio da okači "kopačke o klin".

Uprkos tome, Ibrahimović je pokazao da se i dalje nalazi u sjajnoj formi, pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak njegovog treninga.

Legendarni reprezentativac Švedske je sa lakoćom radio trbušnjake, što je naišlo na veliki broj pozitivnih komentara njegovih fanova.

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović je tokom karijere za sve klubove i reprezentaciju ukupno odigrao 941 utakmicu, a postigao je 555 golova, uz 263 asistencije.

Sigruno jedan od najlepših u istoriji fudbala, bio je onaj iz 2012. godine u prijateljskoj utakmici sa Engleskom (4:2), kada je u sudijskoj nadoknadi vremena "makazicama" sa preko 30 metara poslao loptu u mrežu golmana "Gordog Albiona" Džoa Harta.

- Bilo mi je bitno samo da okrenem ramena prema golu, jer sam znao da ću loptu tako poslati u okvir gola. Nije me bilo briga da li će se ko isprečiti ili da li ću se slomiti prilikom pada. Kad sam pogodio, šapnuo sam Velbeku na engleskom jeziku: "Uživaj u trenutku, ovo vidiš sad i nikad više" - rekao je svojevremeno Ibrahimović, na pitanje koji mu je najlepši pogodak u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading