IZA MAJKE DVOJE DECE IZ LESKOVCA OSTALE SAMO PILULE I OPROŠTAJNO PISMO?! Tužan kraj života Saške Jovanović - ne znaju šta da kažu MALIŠANIMA!

Autor:

Hronika

29.02.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se tačno dogodilo sa Saškom Jovanović biće poznato nakon istrage i obdukcije.

IZA MAJKE DVOJE DECE IZ LESKOVCA OSTALE SAMO PILULE I OPROŠTAJNO PISMO?! Tužan kraj života Saške Jovanović - ne znaju šta da kažu MALIŠANIMA!

Foto: Društvene mreže

Saška Jovanović (30), stanovnica mesta Čekmin kod Leskovca, pronađena je mrtva u blizini porodičnog doma, potvrdio je njen suprug. Telo nesrećne žene je poslato na obdukciju radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Tragični događaj šokirao je meštane Čekmina, koji su van sebe zbog gubitka svoje sugrađanke.

- Sasvim sam slomljen ovim gubitkom. Saška je bila ne samo divna žena, već i voljena supruga. Ovo je nešto neobjašnjivo - izjavio je njen suprug u trenucima bola.

Meštani Čekmina, zajednice koja se do sada smatrala mirnom i sigurnom, izrazili su svoju duboku potresenost ovim događajem.

- Saška je bila divna žena, ona i njen suprug su se mnogo voleli. Ne možemo da poverujemo da se nešto ovako dogodilo. Pitanje je sad šta tačno stoji iza toga, pogotovo što smo čuli da su pored nje policajci pronašli lekove i neko parče papira, verovatno se radi o oproštajnoj poruci,ne znamo kako će deci reći - rekli su komšije za Kurir.

Nestanak Saške Jovanović prijavio je njen suprug u ponedeljak, 26. februara, nakon što su mu iz firme u kojoj je radila javili da se Saška uopšte to jutro nije pojavila na poslu. "U ponedeljak sam se probudio ujutru za posao, ona inače ustaje sat vremena pre mene i to je bio poslednji put da sam je video. Mislio sam da je izašla, ja sam nastavio da spavam tad. Posle toga su me zvali iz njene firme da kažu da se nije pojavila na poslu", ispričao je Žarko, njen suprug, kroz suze.

Više od 50 ljudi okupilo se danas ispred porodičnog doma Saške Jovanović kako bi krenuli u potragu za njom, s nadom da će je pronaći živu i zdravu. Nažalost, sudbina je bila drugačija, a potraga se završila tragično.

Šta se tačno dogodilo sa Saškom Jovanović biće poznato nakon istrage i obdukcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading