EVROGOL ZA PAMĆENJE! Nesuđeni napadač Zvezde "POCEPAO" mrežu s 25 metara! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.02.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez karijere mladog Borislava Burmaza.

EVROGOL ZA PAMĆENJE! Nesuđeni napadač Zvezde "POCEPAO" mrežu s 25 metara! (VIDEO)

Foto: printscreen

Borisav Burmaz, napadač Rapida iz Bukurešta, bio je jedan od najboljih igrača u jesenjoj polusezoni Superlige Srbije, a onda je otišao u Rumuniju gde je nastavio da pruža odlične partije. 

Poslednju je doigrao protiv Ute kada je postigao majstorski gol iz slobodnog udarca u pobedi njegovog tima rezultatom 4:1.

Sa preko 25 metara uputio je bombu koja je završila u gornjem levom uglu, a zanimljivo da su saigrači počeli da se raduju i pre nego što je Burmaz šutnuo loptu.

Burmaz, nekadašnji član mlađih kategorija Crvene zvezde, dogovorio je saradnju na dve i po godine sa ovim klubom, dok će Voždovac na ime obeštećenja zaraditi 400.000 evra.

Rapid je godinama bio jedan od najboljih klubova u Rumuniji, ali je u drugoj deceniji 21. veka krenulo njegovo propadanje. Bukureštanski klub je poslednji put igrao Evropu 2013. godine, zatim su ispali iz prve lige, u koju su se vratili 2021. Sada su blizu Evrope, a jasno je da će Burmazov dolazak dodatno pojačati ovaj tim iz prestonice.

Ne treba zaboraviti da je Burmaz debitovao još 2019. godine za Crvenu zvezdu u Kupu Srbije protiv Trepče kada je trener bio Vladan Milojević, a crveno-beli su ga se lako odrekli jer je posle Grafičara, kao razvojnog tima aktuelnog šampiona Srbije, igrao i za Radnički 1923.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading