VEČITIMA PRETE KAZNE! FSS podneo PRIJAVE protiv Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

28.02.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo sedam dana pred 172. derbi na Marakani.

VEČITIMA PRETE KAZNE! FSS podneo PRIJAVE protiv Zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Inspektor Fudbalskog saveza Srbije, Miroslav Sever podneo je prijave protiv Crvene zvezde i Partizana zbog navodnog kršenja pravilnika i zabrane komentarisanja sudijskih odluka.

Ovaj potez će, kako saznaje "Telegraf", rezultirati vođenjem slučaja pred Disciplinskom komisijom FSS, a očekuje se da će klubovi biti kažnjeni u skladu sa Disciplinskim pravilnikom srpske "Kuće fudbal".

Razlog za ove prijave leži u komentarisanju suđenja posle mečeva 22. kola domaćeg šampionata.

Pored Crvene Zvezde i Partizana, reakcije na suđenje stigle su i iz Surdulice, gde su izraženi nezadovoljstvo kako je deljena pravda na utakmici sa crno-belima. Očekuje se da i FK Radnik bude kažnjen zbog ovog incidenta.

Republika

Foto: Starsport

detalj sa 171. Večitog derbija

Podsetimo, Zvezda je ostvarila ubedljivu pobedu od 3:0 nad ekipom Čukaričkog na svom terenu, dok je Partizan slavio u Surdulici rezultatom 2:1 u prethodnoj rundi.

Fudbalski savez Srbije je u više navrata pokazao odlučnost u kažnjavanju klubova i pojedinaca za kršenje disciplinskih pravila.

Komentarisanje suđenja posle mečeva je uvek osetljiva tema, a ovaj potez inspektora FSS Servera jasno pokazuje da će se strogo kažnjavati svako nepoštovanje pravila, bez obzira na renome ili popularnost kluba.

Crveno-beli u derbiju 23. kola Superlige Srbije za vikend gostuju TSC iz Bačke Topole, dok će "parni valjak" ugostiti Železničar iz Pančeva, a ulaz na taj meč je besplatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading