VELIKA ŠTETA: Srbija nakon PREOKRETA ostala bez A Lige nacija!

Autor:

Sport

27.02.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomračenje u drugom poluvremenu.

VELIKA ŠTETA: Srbija nakon PREOKRETA ostala bez A Lige nacija!

Foto: FSS

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u A diviziju Lige nacija, nakon poraza od Islanda u revanš utakmici baraža rezultatom 2:1. Iako je prva utakmica u Staroj Pazovi završena nerešenim rezultatom 1:1, naše fudbalerke nisu uspele da ostvare promociju u najviši rang takmičenja.

 


 

 

Alegra Poljak donela prednost Srbiji


Na samom početku meča, Alegra Poljak postiže gol za Srbiju već u šestom minutu, donoseći nadu za plasman u viši rang takmičenja. Do poluvremena nije bilo više golova, ali je Island uspeo da iskoristi propuštene prilike naše reprezentacije u drugom poluvremenu.

Island iskoristio propuštene prilike Srbije

Iako Srbija nije bila mnogo opasna u drugom poluvremenu, Island je uspeo da iskoristi propuštene prilike naših fudbalerki i postigne dva gola u kratkom vremenskom periodu. Jonsdotir je prvo rešila kontru za Island, donoseći izjednačenje, dok je pobednički gol postigla Nilsdotir u 86. minutu.

Island je izašao na teren sa sledećim sastavom: Ivarsdotir, Gudr. Arnardotir, Vigosdotir, Sigurdardotir, Heisardotir, Johansdotir, Vilhjalmsdotir, Antonsdotir, H. Eiriksdotir, Kristindotir, S. Jonsodotir. Srbija je započela utakmicu sa sledećim igračicama: Kostić, Petrović, Slović, Damjanović, Frajtović, Čanković, Ilić, Milivojević, Poljak, Damnjanović, Filipović.

Ovaj poraz znači da će ženska fudbalska reprezentacija Srbije ostati u drugoj diviziji Lige nacija, ali će imati priliku da se ponovo dokažu i pokušaju da ostvare bolje rezultate u narednim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
srbobre

27.02.2024 18:16

Sport ni je za GLUMCE.