KAKVE POHVALE! Trener Milana ODUŠEVLJEN Lukom Jovićem!

Autor:

Sport

23.02.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač je konačno dočekao svojih pet minuta u Italiji.

KAKVE POHVALE! Trener Milana ODUŠEVLJEN Lukom Jovićem!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović je jedna od glavnih tema u Italiji ovih dana. Srpski napadač je počeo da dobije priliku u sastavu Milana, a koristi je na pravi način.

Milan je poražen od Rena u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope 3:2, ali je prošao dalje zahvaljujući pobedi u Italiji 3:0. Jović je zatresao mrežu u 22. minutu susreta, na asistenciju Tea Ernandeza.

Iako je u prethodnom kolu Serije A protiv Monce zaradio direktan crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača, trener Milana Stefano Pioli veruje u Jovića.

- Jović ima sjajne kvalitete. Daje golove i upotpunjuje tim, a može da igra u paru sa Žiruom. Šteta zbog naivnosti u meču sa Moncom, ali Luka je dokazao da je igrač za Milan - rekao je Pioli.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefano Pioli

 

Jović je odigrao 22 meča za tim iz grada mode, a postigao je osam pogodaka.

Lukina odlična forma raduje i selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, koji će biti na slatkim mukama kada je konkurencija u napada u pitanju.

Naime, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović takođe nastupaju u životnoj formi, tako da je konkurencija u špicu prejaka.

Ipak, Jović je svojim nastupima ponovo zaradio poverenje Stojkovića, tako da će se naći na spisku putnika za prijateljske mečeve sa Rusijom i kiprom koje će "orlovi" odigrati u martu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading