VAZURA SE OGLASIO POVODOM SEVERINE! Evo ŠTA je rekao o odbeglom strancu Partizana!

Autor:

Sport

22.02.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja da se diže prašina u Humskoj.

VAZURA SE OGLASIO POVODOM SEVERINE! Evo ŠTA je rekao o odbeglom strancu Partizana!

Foto: Starsport

Generalni direktor FK Partizan, Miloš Vazura, izneo je stav kluba povodom zahteva Ksandera Severine za raskid ugovora.

Vazura ističe da fudbaleru nije uskraćena plata, te da je između ostalog,  jedini dug koji klub ima prema Severini jesu bonusi koji su trebali da budu isplaćeni 1. februara.

- Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom - poručuje Vazura.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Vest o Severininom zahtevu za raskidom ugovora odjeknula je kao bomba, a situacija dodatno komplikuje činjenica da se ovaj događaj dešava samo dve nedelje pred derbi sa Crvenom zvezdom, utakmicom koja će odlučivati o prvaku države. Pored Severine, navodi se da rukovodstvo kluba duguje i njegovom menadžeru, što dodatno zakuvava situaciju.

Interesantno je istaći da Severina nije prvi fudbaler koji je odlučio da jednostrano raskine ugovor sa Partizanom u poslednjih nekoliko godina. Pre njega su isti korak napravili Takuma Asano, Fuseni Dijabate, Nemanja Jović, a Matija Popović čak nije ni potpisao profesionalni ugovor sa klubom.

U svakom slučaju, jasno je da Partizan čekaju burni dani u kojima će morati da pronađe rešenje za finansijske probleme i očuva stabilnost tima pred izazovne utakmice koje slede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading