IGRA ZA MALI NOVAC, VEĆ JE DAO GOL, A NA SVE TO JE I ODBIO VELIKANA ZBOG PARTIZANA! Zbog OVOGA će ga grobari još više voleti!

Autor:

Sport

19.02.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokaz da u Humskoj ove sezone pametno kupuju.

IGRA ZA MALI NOVAC, VEĆ JE DAO GOL, A NA SVE TO JE I ODBIO VELIKANA ZBOG PARTIZANA! Zbog OVOGA će ga grobari još više voleti!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slavili su na oba susreta u prolećnom delu sezone u Superligi Srbije, a drugi meč sa IMT istakao se po tome što su golove pretežno postizale zimske novajlije.

Od ukupno pet golova crno-belih, tri su postigli Denil Kastiljo, Jung-Džung Goh i Bojan Kovačević, novopristigli mladić iz Čukaričkog, što dokazuje da je prelazni rok klub iz Humske odradio vrlo smisleno. 

Još jedna potvrda ovoga su reči sportskog direktora "brđana" Vladimira Matijaševića o velikim interesovanjima za fudbalera Partizana u prethodnom periodu. 

Naime, čuvena evropska "fabrika" fudbalera, austrijski RB Salcburg, htela je u svojim redovima upravo Bojana Kovačevića.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Matijašević

- Imali smo ranije za Kovačevića pregovore sa Salcburgom, bili smo pri kraju, ali se desilo to što se desilo, neke su se stvari iskomplikovale. Pružali smo podršku Bojanu, on to zna, i dalje ga podržavamo. Vratiće samopouzdanje, dečko je koji može da napravi dobru karijeru. Evo, otišao je iz kluba i Delibašić, koji je bio projektovan za našeg prvog špica. Razgovarao sam sa roditeljima, treneri i skauti su dali mišljenje. Mlad je, 2006. godište, nadam se da će napraviti dobru karijeru i to mu želim - rekao je Matijašević za sajt kluba. 

Poznato je da za austrijski tim već od ranije nastupaju Strahinja Pavlović i Petar Ratkov, te nema sumnje da bi se Kovačević vrlo lako prilagodio timu, međutim, on je ipak odlučio da dođe u Humsku i to za mali novac, za koji se pričalo da je u rangu sa igračima iz omladinske škole, zbog čega će ga grobari sigurno još više poštovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading