PARTIZAN DOBIO POSLEDNJE POJAČANJE! ČASOVI LJUBAVI: Defanzivac pristao na MIZERNU platu ne bi li došao u Humsku!

Autor:

Sport

14.02.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže iz Čukaričkog.

PARTIZAN DOBIO POSLEDNJE POJAČANJE! ČASOVI LJUBAVI: Defanzivac pristao na MIZERNU platu ne bi li došao u Humsku!

Foto: FK Partizan

Devetnaestogodišnji Bojan Kovačević, sedmo je i poslednje pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, koji će transferom defanzivca Čukaričkog biti definitivno zaključen.

Navodno, radi se o cifri od 500.000 evra i 20 odsto od dalje prodaje (cifre i procenti koje su se jutros pojavili ne odgovaraju istini), a fudbaler će potpisati ugovor na tri i po godine.

Takođe, Partizan će, po dogovoru sa "brđanima", početi da isplaćuje transfer tek za godinu dana, što je prilikom pregovora bio uslov crno-belih, kako se ne bi narušilo normalno funkcionisanje kluba usled ulaganja ove zime.

Još jedna činjenica koja će oduševiti grobare je da je i sam Bojan Kovačević pristao na manju platu nego na Banovom brdu i ona je, poprilično niža u odnosu na mnoge prvotimce crno-belih, negde u rangu sa bonusima iz omladinske škole.

Republika

Foto: FK Partizan

Bojan Kovačević

Novi štoper će se ekipi priključiti već sutra na treninzima i odmah će konkurisati za mesto u prvom timu, s obzirom na činjenicu da je prošao kompletne pripreme sa Čukaričkim, igrao kontrolne utakmice, čak i bio starter u prvom prolećnom kolu protiv Radnika u Surdulici.

Takođe, ono što je odlična vest za Partizanovce, jeste da Kovačević spada u bonus igrače, baš kao i Miličić koji je ranije doveden-

Dolaskom Bojana Kovačevića Partizan je stavio tačku na zimski prelazni rok u kome su još angažovani golman Milan Krunić (slobodan), štoper Nikola Miličić (Radnički 1923, 500.000 evra), zadnji vezni Leonard Ovusu (Ods, slobodan), Denil Kastiljo (Šahtjor Donjeck, pozajmica), krilni napadač Jung-Džun Goh (Pohang Stilers, 1.200.000 evra) i Aleksa Janković (Čukarički, bez obeštećenja).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading