VELIKA TRAGEDIJA ZA SRPSKI FUDBAL! Napustila nas je JOŠ JEDNA LEGENDA!

Autor:

Sport

19.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali u suzama.

VELIKA TRAGEDIJA ZA SRPSKI FUDBAL! Napustila nas je JOŠ JEDNA LEGENDA!

Foto: republika.rs

Srpski fudbalski svet je suočen sa tužnom vesti o smrti Ratomira Raše Babića, istaknutog sportskog radnika, koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskom sportu.

Babić je svoju fudbalsku karijeru započeo davne 1957. godine u Koceljevi, da bi kasnije postao neizostavni deo Partizana, kluba za koji je negovao posebnu ljubav.

Foto: Starsport

Ratomir Babić (desno)


Kroz godine, Babić je obavljao različite funkcije unutar Partizana, od člana Saveta omladinske škole do potpredsednika kluba. Njegov rad takođe obuhvata članstvo u Skupštini Partizana i Upravnom odboru, a posebno se istakao kroz rad u omladinskoj školi. Nakon toga, preuzeo je ulogu predsednika Fudbalskog saveza Beograda, gde je ostvario značajan napredak u finansijskom i organizacionom smislu.

Nakon uspešnog vođenja FSB, Babić je postao počasni predsednik nakon dolaska Slaviše Kokeze na mesto predsednika ove organizacije. Takođe, bio je aktivan član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, gde je ostavio neizbrisiv trag kroz svoj doprinos u Komisiji FSS za sprovođenje izbora i kao dugogodišnji delegat na utakmicama najvišeg ranga domaćeg fudbalskog takmičenja.

Ratomir Babić je svojim predanim radom i posvećenošću fudbalu ostavio neizbrisiv trag u srpskom sportu, a njegova smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak za fudbalsku zajednicu. Fudbalski savez Srbije je odao počast Babiću, ističući njegov neizmeran doprinos fudbalu i ostavštinu koju je ostavio iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading