NA MARAKANI PROPAO JOŠ JEDAN PLAN! Loše vesti pred Novi Pazar! Crvena zvezda ostala bez NAPADAČA!

Autor:

Sport

17.02.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nižu se propali transferi.

NA MARAKANI PROPAO JOŠ JEDAN PLAN! Loše vesti pred Novi Pazar! Crvena zvezda ostala bez NAPADAČA!

Foto: Starsport

Dosta posla je bilo u ovom prelaznom roku za Marakani. Bilo je neophodno osloboditi se prekobrojnih igrača, s obzirom da se više ne vode bitke na dva fronta, a takođe je bilo potrebno pokrpiti određene rupe na pozicijama u Crvenoj zvezdi na kojima igrači nisu uspeli da ispune svoj zadatak. 

Ipak, deluje da u poslednje vreme u Ljutice Bogdana propadaju transferi na sve strane. 

Prvo nas je iznenadila vest da je već viđeni Korejac Seol Jung-Vu iz Ulsan Hjundaija, doneo odluku da svoju karijeru nastavi da gradi u Aziji, a potom je propao dolazak Ričija Larijea, desnog beka Notingem Foresta. 

Danas, iako je već bilo navođeno da je to "završena priča", pojavile su se informacije da Viktor Beniangba neće stići na Marakanu ove zime, s obzirom da je došlo da razmimoilaženja između Genka i Crvene zvezde u vezi obeštećenja.

 

 

Podsetimo, prvobitni dogovor oko transfera bio je 300.000 evra, ali kada su Belgijanci promenili uslove, šampion Srbije se povukao iz pregovora.

Zaista je veoma redak slučaj da tri ugovorena dolaska igrača propadnu u roku od svega nekoliko dana, ali srpski fudbal sa sobom nosi anomalije od kojih bi evropskim ljubiteljima "najlepše igre" zasigurno vilice udarale o patos, tako ovakav ishod situacije uopšte ne treba da začudi poštovaoce domaćeg sporta upoznatih sa prilikama u našim klubovima. 

Svakako, strela vremena marširan napred, a tako i Zvezdu čeka meč sa nezgodnim Novima Pazarom o 14.00 časova. Crveno- beli u Sandžaku nastavljaju poteru za večitim rivalom Partizanom, trenutno vodećim timom Superlige Srbije, za kojim kaskaju svega jednim bodom. Klub iz Ljutice Bogdana je drugoplasiran sa sa 49 poena, a Novopazarci su u borbi za Evropu, i vrebaju kvalifikacije sa visokog petog mesta osvojenog sa 30 bodova. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading