ZVEZDIN NOVI FUDBALER VEĆ ODUŠEVLJAVA DELIJE: U Beogradu sa POSEBNIM detaljem (FOTO)

Autor:

Sport

15.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo ozvaničenje.

ZVEZDIN NOVI FUDBALER VEĆ ODUŠEVLJAVA DELIJE: U Beogradu sa POSEBNIM detaljem (FOTO)

Foto: Genk

Crvena zvezda uskoro dobija pojačanje iz Nigerije

Prema informacijama do kojih je došla Republika, Crvena zvezda će se pojačati u finišu prelaznog roka dovođenjem nigerijskog napadača Viktorija Beniagbe. Beniagba trenutno igra za belgijski Genk, ali to neće biti još zadugo slučaj. Iako Zvezda već ima dovoljan broj napadača, smatra se da mladi Nigerijac ima veliki potencijal, a povoljni uslovi transfera su doprineli odluci da se krene u realizaciju ovog transfera.

Beniagba u Beogradu

A u prilog našim informacijama ide i objava koju je Beniagba postavio na "stori" svog profila na društvenoj mreži Instagram. Naime, nigerijski fudbaler je usnimio kako ide ka jednoj zdravstvenoj ustanovi, koja se vrlo verovatno povezuje sa medicinskim pregledom, ali pre toga može se videti u krupnom kadru muškarac koji nosi kesu iz Zvezdinog šopa u rukama.


Izgleda kao da je Beniagba već nabavio svoju crveno-belu opremu. Nije poznato šta je kupio, ali je sigurno da delije već jeste.

Transfer sa potencijalom

Viktori Beniagba je deo mladog tima Genka, ali se očekuje da će nakon potpisa na Marakani biti poslat na "kaljenje" u neki od klubova Superlige. On je svoje fudbalsko putovanje započeo u nigerijskoj ekipi "Drim Bojs", a potom je igrao za Bajelsu, egipatsku Kleopatru i Gaiš iz Egipta, pre nego što je stigao u belgijski Genk u septembru 2022. godine. Igra na poziciji centarfora, ali može da pokrije i obe krilne pozicije u napadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading