GOTOVO: U ZVEZDU STIŽE ČUDO IZ GENKA! Olajinka dobija društvo!

Autor:

Sport

15.02.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije gotov prelazni rok na Marakani.

GOTOVO: U ZVEZDU STIŽE ČUDO IZ GENKA! Olajinka dobija društvo!

Foto: Genk

Crvena zvezda uskoro dobija pojačanje iz Nigerije

Prema informacijama do kojih je došla Republika, Crvena zvezda će se pojačati u finišu prelaznog roka dovođenjem nigerijskog napadača Viktorija Beniagbe. Beniagba trenutno igra za belgijski Genk, ali to neće biti još zadugo slučaj, pošto se dolazak u Srbiju očekuje uskoro. Iako Zvezda već ima dovoljan broj napadača, smatra se da mladi Nigerijac ima veliki potencijal, a povoljni uslovi transfera su doprineli odluci da se krene u realizaciju ovog transfera.

Transfer sa potencijalom

Viktori Beniagba je deo mladog tima Genka, ali se očekuje da će nakon potpisa na Marakani biti poslat na "kaljenje" u neki od klubova Superlige. On je svoje fudbalsko putovanje započeo u nigerijskoj ekipi "Drim Bojs", a potom je igrao za Bajelsu, egipatsku Kleopatru i Gaiš iz Egipta, pre nego što je stigao u belgijski Genk u septembru 2022. godine. Igra na poziciji centarfora, ali može da pokrije i obe krilne pozicije u napadu.


Planovi za budućnost

Iako Zvezda ima već dovoljan broj napadača, dolazak Beniagbe ukazuje na ambicije kluba da unapredi svoj tim i osigura sebi perspektivne igrače za budućnost. Očekuje se da će Beniagba doneti svežinu i dodatnu konkurenciju u napadu Zvezde, gde se već nalazi jedan Nigerijac - Piter Olajinka, te je to mogao da bude još jedan od ključnih faktora da mladi fudbaler donese odluku da dođe na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading