TRANSFER "BOMBA" U SUPERLIGI! STIGLO POJAČANJE IZ SERIJE A!

Autor:

Sport

15.02.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike vesti u Superligi Srbije.

TRANSFER "BOMBA" U SUPERLIGI! STIGLO POJAČANJE IZ SERIJE A!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Javor iz Ivanjice nedavno je predstavio svoje najnovije pojačanje, Trivontea Stujarta, koji je stigao iz italijanskog kluba Salernitane. Ovaj 23-godišnji napadač takođe je član nacionalnog tima Jamajke, što dodatno pojačava interesovanje javnosti za njegovu igru i doprinos timu.

Dolazak Stujarta u Ivanjicu označava i odlazak robusnog Ibrahima Tanka, čime je Javor ostao bez jednog od ključnih igrača. Sada je na Stujartu da pokaže svoje veštine i pomogne ekipi trenera Radovana Ćurčića da ostvari uspeh i izbori opstanak u Superligi.
 

 


Prolećni deo Superlige za Javor je počeo porazom od Partizana rezultatom 1:0. Ovaj poraz predstavlja izazov za ekipu, ali istovremeno priliku da pokaže svoju snagu i odlučnost u narednim utakmicama.

Stujartov dolazak u Javor izaziva veliko interesovanje među navijačima, koji sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se mladi napadač snaći u novom okruženju. Njegova brzina, tehnika i golgeterske sposobnosti mogu biti ključne za uspeh ekipe u preostalim utakmicama sezone.

Činjenica da je Stujart član nacionalnog tima Jamajke dodatno naglašava njegov kvalitet i iskustvo na međunarodnom nivou. Ovo može biti od velike koristi za Javor, posebno u završnici sezone kada su potrebni igrači sa iskustvom i sposobnošću da nose teret važnih utakmica.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading