UŽASNA SCENA! Čuveni fudbalski stručnjak HITNO PREVEZEN U BOLNICU!

Autor:

Sport

15.02.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružne scene viđene su u Engleskoj danas.

UŽASNA SCENA! Čuveni fudbalski stručnjak HITNO PREVEZEN U BOLNICU!

Foto: Tanjug/AP

Prava mala drama viđena je na treningu Kristal Palasa u četvrtak ujutru. Kako je klub najpre objavio tokom dana, konferencija za medije koja je bila zakazana otkazana je nakon što je Roju Hodžsonu pozlilo.

On je brzo prevezen u bolnicu gde mu je i ukazana potrebna pomoć, a sada se nalazi u stabilnom stanju i na testiranjima kako bi se otkrilo šta je prouzrokovalo problem. Pomenuta situacija samo je podgrejala priče o potencijalnoj zameni trenera koji ima 76 godina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Roj Hodžson


Već neko vreme kao glavni kandidat za klupu figurira Oliver Glasner, koji trenutno nema posao. Austrijanac je do sada radio u Ajntrahtu, Ridu, LASK-u i Volfsburgu, ali je u Frankfurtu upisao najveći uspeh osvojivši Ligu Evrope.

Hodžson se trenerskim poslom bavi skoro 48 godina, od 1976. kada je trenirao švedski Halmstad sa kojim je dva puta bio i šampion, a osvajao je pehare i sa Malmeom, jednom sa Kopenhagenom, Ksamaksom, dok je u Engleskoj najveći uspeh ostvario sa Fulamom ušavši u finale Lige Evrope.

Očekuje se da će Kristal Palas uskoro doneti odluku o novom treneru, a Oliver Glasner se nameće kao najverovatniji kandidat za tu poziciju. Situacija na treningu dodatno je podgrejala spekulacije o mogućem preuzimanju kluba od strane Glasnera, čime bi se otvorila nova era za Kristal Palas. S obzirom na Glasnerov dosadašnji uspeh u vođenju timova, njegovo eventualno preuzimanje Palasa moglo bi doneti značajne promene i nove perspektive za ovaj londonski fudbalski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading